HomeZorg

Ben jij op zoek naar een vacature in de zorg?

Tegenwoordig is Seesing Personeel ook actief in de ouderen-, medische-, gehandicapten-, psychiatrische- en thuiszorg (zowel voor kinderen als ouderen). Hierin benutten wij de kennis en kunde, evenals het netwerk van onze intercedenten Christel Steentjes en Femke Schröder. Zij hebben namelijk beide een grote staat van dienst in deze sector, zowel aan de opdrachtgeverskant als in de uitzendbranche. Zij kennen dus het zorgveld, spreken de taal en weten als geen ander de juiste match te maken.

BEKENDE, ACHTERHOEKSE ORGANISATIES MET VACATURES IN DE ZORG

De zorgsector vraagt een hele andere benadering dan andere sectoren. Wij zijn dan ook erg content dat wij twee Intercedenten hebben die zich moeiteloos in deze sector bewegen. Zij weten wat er wordt gevraagd en hebben warme banden met Achterhoekse zorgorganisaties en kennen hun cultuur. Dus, ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan in de zorgsector in de regio? Christel en Femke staan graag open voor een persoonlijk gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

ORIËNTEREND IN DE ZORGSECTOR?

Heb je de juiste diploma’s voor een functie in de zorg, maar ben je nog oriënterend op de banenmarkt? Dan helpen Christel en Femke je graag verder. Waarom zou je solliciteren voor een baan in de zorg via Seesing Personeel en niet direct bij een zorgorganisatie? Omdat wij met je meedenken. We gaan met je om tafel en kijken welke zorgfuncties in de Achterhoek het best bij jou passen. Zo zetten we samen met jou een stap richting de meeste optimale baan in de zorg voor jou.

OOK VOOR KANTOORFUNCTIES IN DE ZORG

Via Seesing Personeel vergroot je dus ook je kans op een uitdagende baan in de zorgsector. Dit kan zijn voor het daadwerkelijk bieden van zorg, maar ook voor kantoorfuncties in deze sector bieden wij vele mogelijkheden. Denk hierbij aan (Medisch) Secretariaten, maar ook functies in de Controlling, Financiële Administratie en op Personeelszaken behoren tot de mogelijkheden. Christel en Femke zijn binnen Seesing Personeel namelijk ook verantwoordelijk voor de sector Financieel & Commercieel en bieden vanuit deze hoek dus de ideale combinatie.

Meer weten?

Ben je benieuwd geworden naar onze organisatie, vacatures of opleidingsprogramma’s, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Deel dit artikel:

 
 
christel steentjes

Christel Steentjes

femke schroder contact

Femke Schröder

Wil je ook aan de slag in de zorg?

Wij staan voor je klaar.

 
 
 
 
 • Zorg

  “Het contact met Seesing Personeel is prettig. Ze zijn ook altijd goed bereikbaar en ik krijg direct antwoord op mijn vragen.”

  “Het contact met Seesing Personeel is prettig. Ze zijn ook altijd goed bereikbaar en ik krijg direct antwoord op mijn vragen.”

  Seesing Personeel Zorgmedewerker

 • Zorg_02

  "Eenmaal in contact met Seesing Personeel werd de zorg naar een goede baan weggenomen."

  "Eenmaal in contact met Seesing Personeel werd de zorg naar een goede baan weggenomen."

  Seesing Personeel Verzorgende IG

 
 
 
 
 
 
 

Seesing Personeel

Lichtenvoorde:
Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde

Doetinchem: 
Havenstraat 1
7005 AG Doetinchem

T 0544 35 37 39
F 0544 35 38 20

E info@seesingpersoneel.nl