Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Zorg vacatures en banen in de Achterhoek

De zorg is een sector waarin wij steeds vaker actief zijn. Wij bemiddelen als uitzendbureau voor verschillende richtingen in de zorgsector, dus via ons kun je alle kanten op. Te denken valt aan de ouderenzorg, medische zorg, gehandicaptenzorg, psychiatrische zorg en de thuiszorg (zowel voor kinderen als ouderen). Ben je op zoek naar een vacature in de zorg en wil je aan de slag bij een van de mooie zorginstellingen die de Achterhoek rijk is? Bekijk onze zorgvacatures of maak een afspraak met ons. Wij helpen je graag verder.

Achterhoekse organisaties met vacatures in de zorg

De zorgsector vraagt een hele andere benadering in vergelijking met andere sectoren. Onze intercedenten in deze sector hebben een schat aan kennis en ervaring in de zorg opgedaan, zowel aan de opdrachtgeverskant als in de uitzendbranche. Hierdoor kennen wij het zorgveld door en door, spreken we de taal en kunnen we als geen ander de juiste match maken. We hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd en hebben warme banden met Achterhoekse zorgorganisaties waarvoor wij werkzaam zijn. Dus ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan in de zorgsector in de regio? Bij Seesing Personeel bespreken we graag de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek op een van onze locaties in Lichtenvoorde of Doetinchem.

Seesing Personeel denkt met je mee

Heb jij de juiste diploma’s voor een functie in de zorg en ben jij je aan het oriënteren op een (andere) baan in de zorg? Bij Seesing Personeel helpen we je hiermee graag verder. Onze intercedenten zijn als geen ander in staat om je te helpen ontdekken welke zorgfunctie(s) en welke zorginstellingen in de Achterhoek het best bij jou passen. Ook weten we dankzij ons uitgebreide netwerk waar er kansen voor jou liggen. Op deze manier helpen wij jou om de juiste stappen te zetten in de richting van een mooie en passende baan in de zorg.

Ook voor kantoorfuncties in de zorg

Via Seesing Personeel vergroot je ook jouw kansen op een uitdagende kantoorbaan in de zorgsector. Denk hierbij aan (Medisch) Secretariaten, maar ook functies op het gebied van Controlling, Financiële Administratie en Personeelszaken in de zorgsector behoren tot de mogelijkheden. Met Seesing Personeel kun je in de zorgsector dus écht alle kanten uit.

Meer weten?

Wil je meer weten over een van de vacatures in de zorgsector? Of heb je vragen over de mogelijkheden die er voor jou zijn om in de zorg aan de slag te kunnen gaan? Neem dan contact met ons op via 0544 – 35 37 39 of stuur een e-mail naar info@seesingpersoneel.nl.