Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Werving & Selectie

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? En gaat jouw voorkeur uit naar een vast dienstverband bij een mooi bedrijf in de Achterhoek? Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Benieuwd naar de mogelijkheden? De recruiters van Seesing Personeel vertellen je er graag over.

Arbeidsmarkt Achterhoek

De Achterhoek barst van de mooie en verrassende bedrijven die regelmatig ook op internationaal gebied actief zijn. Voor veel van deze bedrijven verzorgt Seesing Personeel de Werving & Selectie. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Daarbij gaat het niet alleen om tijdelijke vacatures, maar ook vaak om vaste functies waarbij je direct in dienst treedt van het bedrijf. Dus of je nu op zoek bent naar een vaste baan in bijvoorbeeld de techniek, zorg, bouw, transport of commercie, de arbeidsmarkt in de Achterhoek biedt volop kansen.

Welke functie ambieer jij?

De planning van je loopbaan en het maken van keuzes daarin zijn zaken die veel mensen bezighouden. Je ontwikkelt je in een bepaalde richting, je specialiseert je, je maakt een stap omhoog of juist opzij. Of misschien begin je net met je werkende leven en zoek je een goede plek om je carrière te beginnen. Maar waar dan? Onze recruiters van Werving & Selectie helpen je hier graag bij! Dankzij onze jarenlange ervaring en goede relaties weten we waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen. We kennen onze opdrachtgevers door en door en kunnen daardoor goed aangeven welk bedrijf en welke functie goed bij jou zou passen. We bekijken graag met jou in wat voor soort omgeving jij je thuis voelt.

Wat houdt Werving & Selectie in?

Ben jij op zoek naar een interessante functie in de Achterhoek? Dan gaan onze recruiters voor je op zoek naar een functie en organisatie die bij jou past en waar je vervolgens direct in dienst treedt. Werving & Selectie van Seesing Personeel kan je hierbij het volgende bieden:

  • toegang tot vele bedrijven en dus interessante carrièremogelijkheden in de regio;
  • ervaren intercedenten die zijn getraind om jouw competenties en wensen te achterhalen en deze te matchen met (een) passende vacature(s) bij het juiste bedrijf;
  • volwaardige sparringpartners die je goed kunnen adviseren. Samen gaan jullie op zoek naar jouw carrièremogelijkheden.

Neem contact met ons op

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? De recruiters van Seesing Personeel helpen jou graag! Bel ons op 0544 - 35 37 39 of stuur ons een e-mail via info@seesingpersoneel.nl.