Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Werving & Selectie via Seesing Personeel

De afgelopen jaren maakt werving & selectie een steeds groter onderdeel van onze dienstverlening uit en mogen wij voor veel bedrijven in de Achterhoek mooie W&S-opdrachten verzorgen. Dat doen we zowel voor tijdelijke als vaste functies op MBO-, HBO- of WO-niveau en voor uiteenlopende vacatures in diverse sectoren. 

Werving & Selectie

Seesing Personeel Werving & Selectie staat voor een zorgvuldige invulling van vacatures voor medewerkers, waarbij de kandidaat dus direct bij de opdrachtgever in dienst treedt. Bij Seesing Personeel beschikken onze recruiters over de juiste kennis en ervaring op het gebied van werving & selectie voor alle sectoren en kunnen wij ook deze opdrachten succesvol invullen voor onze opdrachtgevers.

Werkwijze Seesing Personeel

Werving & Selectie vraagt om een andere aanpak dan een ‘snelle’ uitzendopdracht. Onze werkwijze is gebaseerd op de waarden van Seesing Personeel: nuchterheid, betrokkenheid, eerlijkheid, duidelijkheid en doorzettingsvermogen. Deze specifieke werkwijze kent de volgende stappen:  

  • Wij nemen de tijd om de functie te doorgronden. Wat zijn uw wensen en eisen? Wat maakt deze baan uniek? Waarom is uw bedrijf een interessante werkgever?
  • Op basis hiervan stellen wij een specifiek functieprofiel op die de juiste doelgroep aanspreekt;
  • Vervolgens gaan wij actief op zoek naar geschikte kandidaten. Zowel in ons eigen bestand en netwerk, maar ook via de online kanalen waarin wij actief zijn zoals LinkedIn en diverse CV-databases waarop wij geabonneerd zijn;
  • Tegelijkertijd publiceren wij deze vacature op diverse passende media en vacaturewebsites waarop wij als organisatie geabonneerd zijn;
  • Na de kandidatenselectie voeren wij uitgebreide persoonlijk gesprekken. Ons team is hierin getraind en weet hoe je een kandidaat kunt doorgronden. Wij vragen door over werkervaringen, competenties en zelfreflectie. Indien gewenst nemen we ook een Insights assessment via Kenneth Smit af bij de kandidaten om een nog betere match te kunnen maken;
  • Wij zijn sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Als experts op het gebied van arbeidsbemiddeling denken wij graag mee over de inrichting van de functie, voorwaarden en andere keuzes waar u voor staat.

Onze toegevoegde waarde

Wij zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde voor u op het gebied van werving & selectie en hanteren dan ook het no cure, no pay principe. Zoekt u die unieke kandidaat voor uw bedrijf? Onze recruiters staan voor u klaar om samen met u de uitdaging aan te gaan. Bel ons voor een afspraak op 0544 - 35 37 39. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen in Lichtenvoorde of Doetinchem voor een vrijblijvend gesprek over wat Seesing Personeel op het gebied van werving & selectie voor uw bedrijf kan betekenen.