Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Voor werknemers

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de Achterhoek, maar heb je die – om wat voor reden ook – nog niet gevonden? Dan ben je bij Seesing Personeel aan het juiste adres. Wij hebben een continu aanbod van interessante, uitdagende vacatures bij mooie, Achterhoekse bedrijven. Samen met jou proberen we de sector(en) en bijbehorende vacatures te selecteren die passen bij jouw profiel. Daarbij geven we sollicitatietips en stellen wij je voor bij het desbetreffende bedrijf. Hiermee is de eerste, belangrijke stap op weg naar jouw nieuwe baan al gezet.

DE ARBEIDSMARKT IN DE ACHTERHOEK

De Achterhoek barst van de mooie en verrassende bedrijven die regelmatig ook op internationaal gebied actief zijn. Voor veel van deze bedrijven verzorgt Seesing Personeel de arbeidsbemiddeling. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Daarbij gaat het niet alleen om tijdelijke vacatures, maar ook vaak om vaste functies waarbij je direct in dienst treedt van het bedrijf. Dus of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste baan in bijvoorbeeld de techniek, zorg, bouw, transport of commercie, de arbeidsmarkt in de Achterhoek biedt volop kansen. Onze intercedenten helpen je graag bij het vinden van uitdagend en passend werk.

WELKE DIENSTEN BIEDEN WIJ JOU?

Seesing Personeel is een ervaren en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Daarnaast maakt ook het opleiden van werkzoekenden en personeel van onze opdrachtgevers onderdeel uit van onze dienstverlening. Ben je dus op zoek naar werk of toe aan een volgende stap in je carrière? Bij Seesing Personeel helpen we je graag!

AAN HET WERK VIA SEESING PERSONEEL

Het is vaak makkelijker om via Seesing Personeel aan een baan te komen dan wanneer je rechtstreeks solliciteert. Heb je interesse in een vacature of wil je in gesprek over de mogelijkheden die er voor jou zijn? Neem contact met ons op (via 0544 – 35 37 39 of info@seesingpersoneel.nl) of solliciteer op één van onze vele vacatures. We komen graag met je in contact.