Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar ondersteuning voor uw bedrijf op het gebied van de inzet van personeel? Dan bent u bij Seesing Personeel aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor vier HR-diensten: uitzenden, werving & selectie, detachering en opleiden. Dat doen we voor veel mooie bedrijven in de Achterhoek en voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Ook uw bedrijf helpt Seesing Personeel graag. Kom gerust eens bij ons langs op onze vestiging in Lichtenvoorde of Doetinchem voor een vrijblijvend gesprek. 

Wij ontzorgen uw bedrijf

De personele kosten vertegenwoordigen vaak een groot deel van de uitgaven van een bedrijf, zowel in goede als in slechte tijden. Flexibiliteit in de personele bezetting is daardoor voor veel bedrijven van essentieel belang. Als allround HR-dienstverlener hebben wij met onze verschillende diensten in combinatie met onze nuchtere, Achterhoekse mentaliteit en professionele aanpak al veel bedrijven in de regio kunnen helpen bij diverse vraagstukken ten aanzien van de inzet van personeel. Zo beschikken wij over een grote pool met getalenteerde flexkrachten. Daarnaast beschikken onze intercedenten stuk voor stuk over uitgebreide kennis en ervaring in uiteenlopende sectoren en staan zij voor onze klanten. Hierdoor zijn wij altijd in staat om onze dienstverlening passend te laten zijn bij de wensen en behoeften van de klant. Voor elke wens bieden wij een oplossing die voor u vrijwel risicoloos is. Bovendien nemen wij ook het complete administratieve proces voor onze rekening. Bij Seesing Personeel kunnen we u hierbij dus volledig ontzorgen.

Sectoren

Bij Seesing Personeel zijn we trots op de brede inzetbaarheid van onze dienstverlening in de Achterhoek. Inmiddels zetten wij dagelijks circa 600 flexwerkers in bij bedrijven in de volgende sectoren:

Onze intercedenten weten de weg in deze sectoren als geen ander. Ze kennen de markt, de opdrachtgevers en de beschikbare kandidaten door en door en stemmen de dienstverlening hier volledig op af. Een op maat gemaakte oplossing voor ieder bedrijf, want iedere klant en iedere vraag is weer anders. Dus in welke sector uw bedrijf ook actief is, bij Seesing Personeel kunt u er zeker van zijn dat we onze dienstverlening helemaal op uw bedrijf afstemmen.

Wij helpen u graag!

Bent u benieuwd waar flexibele HR-oplossingen in uw bedrijf toegepast kunnen worden, zodat u beter kunt inspringen op de situatie in de markt. Of wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0544 – 35 37 39. Seesing Personeel helpt u graag!