Vestigingen in Lichtenvoorde en Doetinchem

Seesing Personeel beschikt over twee locaties: één in Lichtenvoorde en één in Doetinchem. Met onze uitzendbureaus in deze plaatsen zorgen we voor een goede bereikbaarheid voor mensen vanuit de hele Achterhoek en kunnen we zowel flexkrachten als opdrachtgevers in ons werkgebied optimaal bedienen. Je bent van harte welkom in Lichtenvoorde of Doetinchem voor een gesprek met één van onze intercedenten.

Seesing Personeel Lichtenvoorde

Lichtenvoorde is de plek waar het in 2007 allemaal begon voor Seesing Personeel en waar één van de vestigingen nog steeds te vinden is. De vestiging van Seesing Personeel in Lichtenvoorde is te vinden aan het Rembrandtplein 8, aan de rand van het centrum van Lichtenvoorde. Ons uitzendbureau in Lichtenvoorde is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Vestiging Lichtenvoorde
Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde
Telefoon: 0544 35 37 39 
E-mail: info@seesingpersoneel.nl

Routebeschrijving vestiging Seesing Personeel Lichtenvoorde

Seesing Personeel Doetinchem

Sinds 2017 heeft Seesing Personeel ook een vestiging in Doetinchem. Deze bevindt zich op een unieke locatie: het oude ketelhuis van het voormalige Vredesteinpand. Het is een prachtig industrieel kantoorgebouw, waar we onze flexkrachten graag ontvangen. Ons uitzendbureau is te vinden vlakbij het station van Doetinchem, niet ver van het centrum. Ons uitzendbureau in Doetinchem is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Vestiging Doetinchem
Havenstraat 1
7005 AG Doetinchem
Telefoon: 0544 35 37 39 
E-mail: info@seesingpersoneel.nl

Routebeschrijving vestiging Seesing Personeel Doetinchem