Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Verpleegkundige in de wijk

Seesing Personeel zorg
Varsseveld
24 uur
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor een zorgorganisatie zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige in de wijk voor verschillende regio's in de Achterhoek. In deze functie heb je veel persoonlijk contact met mensen en ondersteun je ze in hun thuisomgeving met specifieke zorgvragen. Samen met een team van 10 tot 25 wijkmedewerkers werk je samen aan de beste zorg en de zelfstandigheid en vrijheid van jouw klanten. 

Als verpleegkundige voel jij je betrokken bij je klanten in een wijk waar iedereen z'n eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen heeft. 

Afhankelijk van jouw wensen, jouw woonplaats en beschikbaarheid kijken we graag samen met jou welke plek jou het beste past!

Wat is vereist?

Wij zijn op zoek naar kandidaten met minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4, maar ook kandidaten met een diploma verzorgende IG nodigen wij uit om te reageren en komen in aanmerking. Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen.

Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, geduldig en nauwkeurig en heb je een verantwoordelijkheidsgevoel. Ook beschik je over goede sociale vaardigheden, werk je probleemoplossend en kun je  goed achterhalen wat de wensen en behoefte van klanten zijn en prioriteiten stellen in de verzorging. 

Ben jij verpleegkundige en zit je niet meer op je plek? Of wil je een keer wat anders proberen? Neem dan gelijk contact met ons op!

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp