Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Van Raam BV.

Bedrijfsnaam:
Van Raam BV.

Contactpersoon
P. Heinen

Functie:
Productie Manager

Hoe bent u met Seesing Personeel in aanraking gekomen?
Zo’n 7 jaar geleden ben ik bij van Raam in dienst gekomen als Productieleider. In deze functie kreeg ik ook te maken met het inhuren van tijdelijk personeel. Één van de mogelijkheden hiervoor is dan het inhuren van flexkrachten via een uitzendbureau. Seesing Personeel was al één van de uitzendbureaus waar mijn voorgangers vacatures hebben uitgezet. In eerste instantie heb ik ook alle bij ons bekende uitzendbureaus benaderd voor het opvullen van de functies. Het werd echter al vrij snel duidelijk dat een goede relatie met een uitzendbureau van groot belang is, en dit is lastig wanneer er met teveel partijen wordt gewerkt. Om een keus te maken voor het juiste uitzendbureau heb ik gekeken wat het beste bij Van Raam als organisatie en mij als persoon paste. Seesing Personeel is daarom één van de twee partijen waarbij we hoofdzakelijk de vacatures uitzetten. 

Hoe was uw eerste ervaring met Seesing Personeel?
Mijn eerste ervaring met Seesing Personeel heb ik als prettig ervaren, omdat zij mij o.a. van het advies hebben voorzien die ik nodig had om op dat moment de juiste keuzes te maken.

Wat valt u op in de dienstverlening van Seesing?
Buiten het feit dat ze kijken of iemand capabel is om voor ons bedrijf te werken, valt het mij op dat Seesing Personeel, meer dan andere uitzendbureaus, bekijkt of iemand als persoon past binnen de vragende organisatie. Ze bieden dus niet zomaar iedereen aan. Zowel ik, als de organisatie Van Raam hechten hier veel waarde aan.

Wat vindt u dat Seesing goed doet?
Seesing Personeel geeft mij de indruk dat ze oprecht met ons mee proberen te denken. Ze zijn er als je ze nodig hebt en in rustige tijden overdrijven ze niet met “bezoekjes en telefoontjes”.

Wat had u liever anders gezien?
Het is niet makkelijk om een verbeterpunt aan te geven als je tevreden bent over en met de organisatie. Wanneer ik dan toch iets zou moeten benoemen is het dat mijn contactpersoon binnen Seesing Personeel niet alle dagen werkt. Het kan dus soms voorkomen dat ik een ander aan de lijn krijg. Hoewel die persoon ook volledig op de hoogte is, heb ik daar toch wat minder een band mee. Ik moet wel even aangeven dat alle Seesing medewerkers dezelfde no-nonsense instelling hebben en daarom ook prettige mensen zijn om mee te werken. 

Welk cijfer zou u Seesing Personeel geven?
8