Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Vakantiekrachten nodig?

De vakantieperiode is weer aangebroken. In deze periode gaan veel van uw medewerkers op vakantie, dit zorgt vaak voor een drukke periode voor u als ondernemer. Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf niet stil komt te liggen? Seesing Personeel biedt daarvoor de oplossing.

Vakantiekrachten zijn ideaal voor het opvullen van tijdelijke werkplekken. Het voordeel van deze jongeren is dat zij vaak enthousiast, flexibel inzetbaar en bovenal leergierig zijn. Seesing Personeel ondersteunt u bij het hele proces, van werving van vakantiekrachten tot verloning en arbeidsvoorwaarden.

De inzet van vakantiekrachten

In de zomerperiode en tijdens overige schoolvakanties kunt u gebruik maken van studenten en scholieren, ofwel onze ‘vakantiekrachten’. Niet alleen zijn vakantiekrachten enthousiast en flexibel, het is ook nog eens financieel aantrekkelijk voor u als werkgever. Er gelden echter wel bepaalde regels voor vakantiekrachten jonger dan 18 jaar. Het doel is om de veiligheid, gezondheid en het welzijn van vakantiekrachten te beschermen. Wij begeleiden u hier graag bij.

Vakantiekrachten zijn minimaal 15% GOEDKOPER

Omdat u vakantiekrachten voor een kortere periode inleent, betaalt u een lagere kostprijs in vergelijking tot reguliere uitzendkrachten. Dit komt doordat de reserveringen in de vakantieperiode lager uitvallen. Gemiddeld levert u dit een kostenbesparing van 15% op. Seesing Personeel helpt u bij het werven van uitstekende vakantiekrachten.

Het gemak van Seesing Personeel

Heeft u zelf al vakantiekrachten geworven, bijvoorbeeld de kinderen van uw eigen medewerkers? Dan kunnen wij nog altijd veel voor u betekenen. Wij kunnen voor u de administratie regelen, in de vorm van verloning en payrolling. Zo ervaart u het gemak van Seesing Personeel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vakantiekrachten bij Seesing Personeel? 
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.