Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77
Varsseveld
40 uur
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor een grote aannemer zijn we op zoek naar een Zelfstandig Uitvoerder. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een correct verloop van de werkzaamheden op de bouwplaats. Kwaliteitscontrole, planning en coördinatie zijn jouw eerste verantwoording. Je stuurt onderaannemers en eigen personeel aan, verwerkt de bouwadministratie en draagt zorg voor een correcte oplevering van de onderhanden bouwprojecten. De industrie- en utilitaire werken bevinden zich in Duitsland. Hiertoe ben je doordeweeks "in de kost" in Duitsland en keer je vrijdags terug naar Nederland.

Een uitdagende en zelfstandige functie met uitstekende toekomstperspectieven. Je komt te werken in een gezonde organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur. Er wordt je een bovengemiddeld salaris geboden evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het personeelsbeleid van Ten Brinke is erop gericht persoonlijke groei, ontwikkeling en opleiding van medewerkers te stimuleren.

Wat is vereist?

Je beschikt over tenminste een afgeronde MTS-Bouwkunde opleiding met enkele jaren relevante werkervaring als uitvoerder. Je beheerst de Duitse taal en je hebt er geen problemen mee om door de week in Duitsland te overnachten.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp