Doesburg
40 uur
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Onze opdrachtgever in Doesburg is op zoek naar een ervaren uitvoerder. Iemand die pas tevreden is als de uitvoering van het project soepel verloopt en alles op alles zet om een realistische planning te maken én te halen. Een man of vrouw die het team van bouwplaats medewerkers en partners motiveert en begeleidt. Je focus ligt op het veilig en goed uitvoeren van het werk en daar komt veel bij kijken. Spreekt die afwisseling je aan, stroop je graag je mouwen op, ben je een teamspeler en snap je dat goede (financiële) administratie ook onderdeel van je takenpakket is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat is vereist?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO-bouwkunde opleiding;
  • Je hebt ervaring als uitvoerder van woning- en utiliteitsbouw projecten;
  • Je beheerst het MS-Office pakket;
  • Je bent enthousiast, gedreven, integer en een flexibel persoon voor wie kwaliteit, veiligheid en strakke planning vanzelfsprekende voorwaarden zijn voor een goed project;
  • Je bent schriftelijk en mondeling communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je toont initiatief, bent klantgericht, beschikt over een hands-on mentaliteit en hebt oog voor wat er bij mensen speelt, kortom een prettige collega met wie het goed samenwerken is.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een werkgever die zich kenmerkt als open, transparant en collegiaal. Onze opdrachtgever is regionaal werkzaam en beseft dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis is voor succes. Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst vinden zij als werkgever erg belangrijk en hier proberen zij je ook in te faciliteren. Het is erg belangrijk dat jij je steentje bijdraagt en dat je je ook thuis voelt en plezier hebt in je werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij. 

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct op deze vacature via het onderstaande sollicitatieformulier. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen met Nardy via 0544-353739 of nardy@seesingpersoneel.nl

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp