Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Transportbedrijf Gesink

Transportbedrijf Gesink BV uit Zelhem is een grote klant van Seesing Personeel. Al sinds de oprichting van Seesing Personeel is er een hechte samenwerking tussen beide bedrijven. Het transportbedrijf kent vier kernactiviteiten, te weten: transport, warehousing, expeditie en bouwlogistiek. Het is een grote werkgever in de regio met meer dan 100 personeelsleden en 70 eigen trucks. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop.

Stephan Keuter voert samen met Arno Gesink de leiding over het bedrijf en vertelt over de samenwerking met Seesing Personeel. “Wij kenden Dennis Seesing al uit de transportwereld en zijn misschien wel de allereerste klant van zijn bedrijf geworden. We hadden en hebben vertrouwen in hem en hij maakt het waar.”

Seesing Personeel als verlengstuk

Seesing Personeel levert chauffeurs en kantoorpersoneel aan Gesink en bij de chauffeurs gaat het om grote aantallen. “Die worden ook bij Seesing op kantoor ingedeeld, dat scheelt ons een hoop werk. Het is daarom wel belangrijk om goede contacten met elkaar te onderhouden en dat lukt prima met de mensen van de transportunit bij Seesing Personeel”, zo legt Stephan Keuter uit.

Klaar voor de toekomst

Transportbedrijf Gesink kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Stephan Keuter zal binnen afzienbare tijd het bedrijf gaan leiden en is daar helemaal klaar voor. “Ik loop al sinds mijn ‘kinderjaren’ mee in ons bedrijf en ken alle aspecten. De transport- en logistieke wereld is het helemaal voor mij, daarom heb ik ook de Vervoersacademie gedaan. Ik heb er zin in om ons bedrijf in de toekomst verder te leiden en samen met onze klanten een gezonde groei te realiseren. Daar hebben we Seesing Personeel ook bij nodig. Zij leveren goede krachten en zijn een heel belangrijke partner voor ons.”