HomeTransport

Chauffeurs gezocht voor transportbedrijven in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar transport vacatures? Seesing Personeel is continu op zoek naar vrachtwagenchauffeurs, zowel nationaal als internationaal. Wil je graag werken voor transportbedrijven in de Achterhoek, kom dan zeker naar ons uitzendbureau in Lichtenvoorde of Doetinchem. Onderstaand lees je meer over de vacatures, werkgevers, locaties, opleidingsmogelijkheden en zekerheid van werk die wij je kunnen bieden in de transportsector.

Vacatures voor chauffeurs bij Prominente, regionale transportbedrijven

Ben jij een echte chauffeur en heb je die mentaliteit waar Achterhoekers om bekend staan? Dan heb je bij ons de keuze uit diverse vacatures in het transport. Als team van Seesing Personeel zijn wij trots op de Achterhoekse bedrijven waar wij chauffeurs plaatsen. Inmiddels beschikken wij over een omvangrijk netwerk aan prachtige transportbedrijven waar wij dagelijks vele chauffeurs vacatures voor invullen. Ook in deze tak wordt Seesing Personeel gezien als dé uitzendspecialist in de Achterhoek.

Ben jij, of ken jij iemand die wil werken in het transport, regio Achterhoek? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod van transport vacatures. Niet alle transport vacatures worden vermeld op onze website. Ben jij op zoek naar een functie in de transport? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

BBL opleiding voor chauffeurs

Is het jouw droom om chauffeur te worden en zoek je een betrouwbaar bedrijf waar je het BBL traject kunt volgen? In samenwerking met het Graafschap College en onze opdrachtgevers in het transport, bieden wij de mogelijkheid om de volledige BBL-opleiding tot chauffeur te volgen. Seesing Personeel biedt dus meer dan werk alleen. Via ons kun je:

 • een BBL traject volgen
 • je heftruckcertificaat halen
 • je ADR certificaat halen
 • een andere beroepsgerelateerde cursus volgen

Veruit de grootste kans op chauffeurswerk in de Achterhoek

Ben jij allround chauffeur en beschik je over de juiste, Achterhoekse mentaliteit? Dan is de kans groot dat wij je passend werk kunnen bieden. Via Seesing Personeel ben je vaak voor langere tijd verzekerd van een uitdagende baan in het transport. Of het nu als nationaal of internationaal chauffeur (E) is, wij bieden je de mogelijkheden waar jij naar op zoek bent! Daarnaast staan de mensen bij ons centraal. Wij waarderen flexkrachten met de juiste instelling, daarom hebben al veel van hen een cursus of opleiding via ons gevolgd. Dit loopt uiteen van een heftruck- of reachtruckcertificaat tot VCA en ADR cursussen. Beschik je dus (nog) niet over de juiste papieren, maar ben je leergierig? Ook dan hebben we mogelijkheden voor je.

Meer weten?
Ben je benieuwd naar onze organisatie, vacatures of opleidingsprogramma’s, neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel naar 0544 - 79 30 00. Wij staan graag voor je klaar.

Deel dit artikel:

 
 
robert van der most contact

Robert van der Most

daniel banda

Daniël Banda

Wil je ook aan de slag in de transport?

Wij staan voor je klaar.

 
 
 
 
 • Transport_Wim_Vonhof_02

  “Ik wilde altijd al chauffeur worden. Dankzij de BBL-opleiding via Seesing Personeel maak ik nu vele kilometers in de vrachtwagen."

  “Ik wilde altijd al chauffeur worden. Dankzij de BBL-opleiding via Seesing Personeel maak ik nu vele kilometers in de vrachtwagen."

  Seesing Personeel Chauffeur Nationaal

 • Transport_Rien_Amerongen_01

  “Dankzij het omvangrijke netwerk van transportbedrijven bij Seesing Personeel, blijf ik rijden.”

  “Dankzij het omvangrijke netwerk van transportbedrijven bij Seesing Personeel, blijf ik rijden.”

  Seesing Personeel Internationaal Chauffeur

 • Transport_Jagna_van_den_Bersselaar_01

  “Vanaf het eerste moment had ik een goede indruk van Seesing Personeel en dat is zo gebleven. De samenwerking verloopt nog steeds goed."

  “Vanaf het eerste moment had ik een goede indruk van Seesing Personeel en dat is zo gebleven. De samenwerking verloopt nog steeds goed."

  Seesing Personeel Stukgoedchauffeur

 
 
 
 
 
 
 

Seesing Personeel

Lichtenvoorde:
Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde

Doetinchem: 
Havenstraat 1
7005 AG Doetinchem

T 0544 35 37 39
F 0544 35 38 20

E info@seesingpersoneel.nl