Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Transport vacatures en banen in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar een baan in de transport sector? Bij Seesing Personeel hebben we een groot aanbod van transport vacatures. Zo zijn we continu op zoek naar vrachtwagenchauffeurs, zowel nationaal als internationaal. Wil je dus graag aan de slag als chauffeur voor transportbedrijven uit de Achterhoek? Wij helpen je graag bij het vinden van een baan in de wereld van transport.

Vacatures bij mooie transportbedrijven

Als chauffeur kun je via Seesing Personeel aan de slag voor mooie, gerenommeerde transportbedrijven uit de Achterhoek. We zijn er trots op dat we inmiddels een omvangrijke lijst met transportbedrijven tot onze opdrachtgevers mogen rekenen. Voor hen verzorgen wij dagelijks de invulling van vele chauffeurs vacatures.

Let op: op onze website worden niet alle transport vacatures vermeld. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op over de actuele vacatures in de transport sector en welke specifieke mogelijkheden er voor jou zijn om als chauffeur aan de slag te gaan.

Opleiding tot chauffeur

Heb je nog geen certificaat maar droom je er wel van om chauffeur te worden? Dan is dit hét moment om over te stappen naar de transportsector! Bij Seesing Personeel bieden we je namelijk meer dan werk alleen; je kunt via ons ook worden opgeleid tot chauffeur. Wij hebben diverse opleidingsmogelijkheden zoals opleidingen en cursussen waarvan je gebruik kunt maken. Zo kun je via ons onder meer:

  • een BBL-traject volgen. In samenwerking met het Graafschap College en onze opdrachtgevers in de transport sector kun je via ons de volledige BBL-opleiding tot chauffeur volgen;
  • een zij-instroom opleidingstraject volgen;
  • een heftruckcertificaat behalen;
  • een ADR-certificaat behalen;
  • deelnemen aan andere beroepsgerelateerde cursussen.

Grote kans op chauffeurswerk

Ben jij al allround chauffeur en beschik je over de juiste Achterhoekse mentaliteit? Dan is de kans groot dat wij je direct al aan passend werk kunnen helpen. Via Seesing Personeel ben je vaak voor een lange periode verzekerd van een uitdagende baan in de transport sector. Of het nu als nationaal of internationaal chauffeur of rangeerder is, wij bieden je de mogelijkheden waar jij naar op zoek bent!

Meer weten?

Heb je vragen over een transport vacature of over opleidingsmogelijkheden? Of wil je meer weten over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in de transport sector? Neem dan contact met ons op via 0544 – 35 37 39 of stuur een e-mail naar info@seesingpersoneel.nl. We helpen je graag verder.