HomeTechniek

Technische vacatures en banen in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar een technische vacature? Seesing Personeel heeft een doorlopend aanbod van banen in de techniek. Op het gebied van werk in de Achterhoek ben je bij ons uitzendbureau in Lichtenvoorde aan het juiste adres. Onderstaand lees je meer over de technische vacatures, werkgevers, locaties, opleidingsmogelijkheden en zekerheid van werk die wij je kunnen bieden.

VACATURES IN DE TECHNIEK BIJ BEDRIJVEN IN DE ACHTERHOEK

Werk jij graag in de techniek en heb jij ambities om te werken bij topwerkgevers uit de Achterhoek? Wij hebben een ruim aanbod van vacatures in de techniek bij bedrijven in de Achterhoek. Als team van Seesing Personeel zijn wij dan ook trots op de werkgevers waar wij mee samenwerken. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk voor onder andere technische vacatures in de Achterhoek. Wij mogen onszelf dan ook beschouwen als de uitzendspecialist in de Achterhoek voor vacatures in de techniek.

Ben jij, of ken jij iemand die wil werken in de techniek, regio Achterhoek? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod van technische vacatures.

Bbl vacatures in de techniek uit de achterhoek

Ben jij op zoek naar een vacture in de techniek en ben je nog niet uitgeleerd? Volg een technische opleiding via Seesing Personeel.
Want ook op het gebied van opleidingen en cursussen staan wij achter onze uitzendkrachten. Seesing Personeel biedt namelijk meer dan werk alleen. Via ons kun je:

 • een BBL traject volgen
 • je VCA of veiligheidscertificaat halen
 • een andere beroepsgerelateerde cursus volgen

Baangarantie in de techniek

Ben jij een technische vakkracht? Dan heb je bij ons grote kans op werk. Via Seesing Personeel ben je voor langere tijd verzekerd van een uitdagende technische baan. Of het nu in de installatie-, civiele of elektrotechniek is, of juist richting werktuigbouwkunde, CNC, hydrauliek en pneumatiek, wij geven je de garantie waar jij naar op zoek bent!

Meer weten?
Ben je benieuwd naar onze organisatie, vacatures of opleidingsprogramma’s, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Deel dit artikel:

 
 
northy-wiggers

Northy Wiggers


 

Wil je ook aan de slag in de techniek?

Wij staan voor je klaar.

 
 
 
 
 • Techniek_Dennis_klein_Egelink_01

  “Dankzij Seesing heb ik nu een vaste baan bij een erg leuk, technisch bedrijf.”

  “Dankzij Seesing heb ik nu een vaste baan bij een erg leuk, technisch bedrijf.”

  Seesing Montagemedewerker Machinebouw 

 • Techniek_Ferdy_Plas_01

  "Seesing heeft mij benaderd voor deze technische functie en ik heb het enorm naar mijn zin."

  "Seesing heeft mij benaderd voor deze technische functie en ik heb het enorm naar mijn zin."

  Seesing Elektromonteur Carrosseriebedrijf 

 
 
 
 
 
 
 

Seesing Personeel

Lichtenvoorde:
Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde

Doetinchem: 
Havenstraat 1
7005 AG Doetinchem

T 0544 35 37 39
F 0544 35 38 20

E info@seesingpersoneel.nl