Teamleider Productie

Seesing Personeel techniek
Terborg
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Ben jij teamleider of productieleider en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn per direct op zoek naar een teamspeler die elke dag het maximale uit zichzelf, de mensen en dagelijkse productie haalt. De Teamleider coördineert en organiseert de werkzaamheden voor de gietlijn waarmee in een hoog tempo gietstukken geproduceerd worden. Afhankelijk van het gevraagde productievolume, wordt gewerkt in 2-ploegen of 3-ploegendienst. In totaal werken circa 15 tot 20 mensen aan de lijn.

Je bent in deze dagdienstfunctie verantwoordelijk voor de personele bezetting, het maken en realiseren van de planning, de efficiency en uitvoering van het KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu)- en 5S beleid. Daarnaast coördineer en/of verzorg je de bijbehorende administratie met betrekking tot onder andere de aanwezigheid en tijdsbesteding van medewerkers, registratie van product- en procesdata en het actueel houden van het kwaliteitsborgingssysteem. Hierbij krijg je ondersteuning van de operators.

Je rapporteert aan de Productie Manager waarmee je, indien nodig, dagelijks afstemming hebt over bijzonderheden. Daar waar de Productie Manager zich richt op de langere termijn verbetering van de afdeling en de productie processen, zorg jij voor de dagelijkse aansturing en zorg je er voor dat alle randvoorwaarden voor effectief werken in de afdeling elke dag weer optimaal zijn. Je signaleert met behulp van de operators en supervisors knelpunten en realiseert oplossingen. Met je team weet je de productieplanning te realiseren en iedereen effectief in te zetten. Je bent daarnaast in staat om je team zodanig te motiveren dat er continu gewerkt wordt aan verbetering van efficiency en kwaliteit. Daarnaast werk je effectief samen met betrokken aanleverende-, en afnemende afdelingen (het smelthuis en de nabewerking) en ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld de Maintenance afdeling (onderhoud en verbetering machines en gebouwen) en de planning. 

Waar nodig neem je, in overleg met de productiemanager, initiatieven die leiden tot structurele productieverbeteringen. Verder geeft je support aan de productiemanager bij projecten en ingezette veranderingsprocessen binnen de afdelingen.

De taken/verantwoordelijkheden op een rij:

  • maken en realiseren van de productieplanning;
  • het leidinggeven aan de afdeling;
  • het oplossen van voorkomende problemen in samenwerking met betrokken operators en afdelingen;
  • het toezien op naleving van de kwaliteits-, arbo- en milieu voorschriften en verantwoordelijk voor het actueel zijn van de voorschriften;
  • belangrijke bijdrage leveren aan het structureel verbeteren van de organisatie, de processen en de producten;
  • het zorgdragen voor een gedegen administratie;
  • het voeren van functionerings-, verzuim- en coaching gesprekken;
  • het ontwikkelen van de medewerkers richting steeds grotere zelfstandigheid en “zelfsturendheid”.

Het aanbod...

Een uitdagende functie met goede toekomstmogelijkheden in een gezond, internationaal en innovatief bedrijf. Je kunt rekenen op een goed salaris, en de daarbij passende secundaire arbeidsvoorwaarden en goede ontplooiing- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Reageer dan direct op deze functie.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp