Storingsmonteur Elektrotechniek

Seesing Personeel techniek
Doetinchem
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische baan in Doetinchem? Voor onze opdrachtgever zoeken we een Storingsmonteur Elektrotechniek. Centraal in deze rol staat uiteraard het lokaliseren en verhelpen van storingen. Je onderzoekt de aanleiding van de storing en stelt aan de hand van de storingsrapportage een plan van aanpak op m.b.t. het voorkomen van frequent optredende storingen. Ook los je storingen op door het juist afstellen van de machine. Bij complexe storingen roep je tijdig de hulp in van andere monteurs zowel intern als extern.

Daarnaast verricht je onderhoud aan de machines en installaties op basis van het Preventief Onderhoudsplan. Daarbij bepaal je de noodzaak voor vervanging van onderdelen en maak je een in te plannen vervolgopdracht voor de Teamleider TD. Je vervangt onderdelen en vervaardigt en reviseert zo mogelijk zelf onderdelen waarbij je een juiste afweging maakt t.a.v. kosten en tijd. Je controleert aan de hand van het Preventief Onderhoudssysteem, tussentijds op specificaties en afwijkingen. Ook ondersteun je de machinebedieners bij het technische onderhoud aan de machines en (ver)plaats je (nieuwe) machines en apparatuur, evt. samen met collega’s of externe ondersteuning.

Verder zorg je voor de optimalisatie van het machinepark. Je legt technische voorzieningen aan en doet aan de hand van analyses verbetervoorstellen bij de afdelingsleiding ter optimalisatie van het in technisch opzicht functioneren van machines en andere technische installaties. Ook ontwikkel en vervaardig je nieuwe onderdelen en verbeter je bestaande onderdelen voor machines. Natuurlijk leg je al je werkzaamheden administratief goed vast in het Preventief Onderhoudssysteem in verband met overdracht naar collega’s en up-to-date houden van de historie. Tevens bewaak je de voorraad van onderdelen en bestel je artikelen of geef je bestellingen tijdig door.

Wat is vereist?

 • een opleiding op MBO-4 niveau, technische richting, bij voorkeur Elektrotechniek of Mechatronica (E). Bij opleiding Mechatronica, een duidelijke voorkeur voor en ervaring met elektrotechniek;
 • bereidheid tot het werken in piketdiensten (1x per 5 weken);
 • kennis en goede beheersing van:
  o Elektrotechniek, Elektrisch schakelen, Energieverdeling
  o Industriële automatisering
  o Electrische aandrijvingen (freq. Reg, Servo.reg)
  o Sensortechnieken
  o Meettechniek (multimeter, oscilloscoop)
  o Basis Pneumatiek
  o Basis Energietechniek, verwarming en koeling

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp