Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Slijkhuis Interieur Design / Het Fundament Architectuur

Bij Slijkhuis Interieur Design & Het Fundament Architectuur (beide van eigenaar Eric Slijkhuis) in Winterswijk hebben we in het voorjaar van 2017 een kandidaat geplaatst door middel van Werving & Selectie. Michiel de Vries ging als Ontwerper / Projectmanager aan de slag bij Het Fundament Architectuur. Anika Kampshof – de Kruijff is de recruiter die dit namens Seesing Personeel heeft georganiseerd.

Eric Slijkhuis vertelt over zijn ervaringen met Seesing Personeel in het algemeen en Anika in het bijzonder:

“Anika kan goed luisteren, dat is prettig. Daardoor heeft ze goed onze behoeften in kaart kunnen brengen, met name het type collega waar wij naar op zoek waren. Dankzij de open manier van denken heeft Anika onze eisen en wensen goed in kaart gebracht. Toch wist ze hierin ook flexibel te denken, waardoor we uiteindelijk tot een goed match kwamen. De communicatie was prettig: korte mailtjes, zodat ik even na kon denken en daarna (wekelijks) bellen. Het contact was precies goed: niet te veel en niet te weinig. We konden snel schakelen als dat nodig was.

Ik kon vertrouwen op de kennis van Anika, dat is immers kennis die ik niet heb. Daarnaast is de Achterhoekse mentaliteit van zowel Seesing Personeel als Anika erg prettig. De combinatie van die kennis met Achterhoekse nuchterheid is fijn, je begrijpt elkaar daardoor snel. Het heeft me veel tijd en energie bespaard. Anika heeft voor mij de eerste gesprekken gevoerd en ik kon vertrouwen op haar oordeel, ze heeft goede mensenkennis. Het resultaat was beter dan verwacht: we vonden een goede kandidaat.

Het enige minpunt dat ik me kan bedenken is dat de procedure vrij lang heeft geduurd, maar het feit dat we uiteindelijk een nieuwe medewerker in dienst konden nemen heeft dat ruimschoots gecompenseerd.”

Michiel de Vries over zijn ervaring met Seesing Personeel:

“Ik heb niet zulke goede ervaringen met bureaus. Ze werken vaak onpersoonlijk en op een agressieve manier, dat gevoel kreeg ik bij Seesing Personeel niet. Daarbij werk ik liever niet op uitzend- of detacheringsbasis, maar het liefst wil ik ergens rechtstreeks in dienst en dat kon via Seesing Personeel! De sfeer bij Seesing Personeel was prettig, ook tijdens ons gesprek. Anika heeft een bepaalde rust, is heel geduldig en eerlijk over de inhoud van de functie en de kansen. Het was daarnaast fijn om in Anika één aanspreekpunt te hebben. Het enige minpunt is dat ik er pas laat achter kwam dat de werkdagen van dinsdag t/m zaterdag waren, dat had ik liever eerder geweten.”