Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Seesing Personeelsnetwerk Achterhoek

De intercedenten van Seesing Personeel hebben dagelijks contact met HR-adviseurs en P&O-functionarissen van uiteenlopende bedrijven uit de hele Achterhoek. We zijn trots op dit mooie netwerk en willen hierin graag een verbindende factor zijn. We merken namelijk dat veel van onze contactpersonen de P&O-functie grotendeels alleen uitvoeren en dat ook zij regelmatig de behoefte hebben om te sparren over hun vak en werkgebied. En hoe kun je dat nu beter doen dan met mensen die elders dezelfde rol bekleden? Om die reden hebben wij in 2018 het Seesing Personeelsnetwerk Achterhoek opgericht.

Netwerk om kennis te delen

Het Seesing Personeelsnetwerk Achterhoek organiseert elk kwartaal een informatieve bijeenkomst over HR-gerelateerde onderwerpen. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod zijn gekomen zijn online employer branding, de kunst van positieve psychologie en de mogelijkheden van carrière switchers. Elke keer staat een ander onderwerp centraal en is een ander bedrijf, waar één van de deelnemers werkzaam is, gastheer. De deelnemers krijgen dan tevens een rondleiding en uitleg over het bedrijf. Het netwerk vormt voor alle deelnemers een laagdrempelige manier van kennisvergaring over onderwerpen binnen hun vakgebied én een regionaal netwerk van mensen waarmee men binnen en buiten de kennissessies kan sparren.

Meer weten?

Heeft u ook een HR-functie bij een bedrijf in de Achterhoek en wilt u aansluiten bij dit netwerk? Neem dan contact op met Northy Wiggers via northy@seesingpersoneel.nl of 0544 – 35 37 39.