Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Seesing Personeel nieuwe naam- en hoofdsponsor Longa '59

Seesing Personeel is de nieuwe hoofd- en naamsponsor van volleybalvereniging Longa ’59 uit Lichtenvoorde. “Lange tijd was dit het best bewaarde geheim in volleyballand en we zijn dan ook erg blij dat we het bekend mogen maken”, vertelt Marian Hagen, Voorzitter van Longa ’59. Het was Bein Westerlaan, Ambassadeur van Longa ’59 die de directie van deze uitzendorganisatie benaderde: “Ik weet dat Seesing Personeel thuis is in de volleybalsport en maatschappelijk zeer betrokken is bij het Achterhoekse verenigingsleven. Daarom heb ik hen als eerste benaderd en gelukkig reageerden zij positief.”

Sabine ten Holder, Directeur van Seesing Personeel is al evenzo enthousiast over deze nieuwe sponsoring. “We hebben in de drie jaar dat wij naamsponsor bij Orion Doetinchem waren, gemerkt hoe groot de impact is ten aanzien van het vergroten van onze naamsbekendheid. Dit heeft ons veel gebracht, maar het was ook tijd voor een nieuwe stap.” En, zoals het zo vaak gebeurt, viel het een en ander mooi samen. Sabine vervolgt: “We waren al een tijd op zoek naar een manier om actief bij te dragen aan het legacyprogramma voortkomend uit de Special Olympics Achterhoek. We waren blij verrast te ervaren dat Longa ’59 hier echt een voortrekkersrol in speelt. Wij hebben sociaal maatschappelijk ondernemen namelijk hoog in het vaandel staan en willen koste wat kost dat de Special Olympics Achterhoek in onze regio een positief vervolg krijgt voor de mensen met een verstandelijke beperking.”

Door Longa ’59 financieel te ondersteunen, wil Seesing Personeel deze initiatieven een boost geven, maar uiteraard ook de vereniging over de volle breedte steunen. “Longa ’59 is een vereniging in opbouw die drijft op een uitermate enthousiaste groep vrijwilligers waar veel energie vanuit gaat. Ze hebben mooie ambities en spelen op dit moment voornamelijk in de regio waar wij als bedrijf ook actief zijn. Wij zijn er trots op dat deze mooie vereniging nu onze naam draagt“, besluit Sabine.


Bekijk ook het animatiefilmpje van de bekendmaking van Seesing Personeel als hoofd- en naamsponsor van Longa '59

 
 

Van links naar rechts: Bein Westerlaan (ambassadeur Longa'59), Nardy Kemperman (vestigingscoördinator Seesing Personeel), Marian Hagen (voorzitter Longa '59)