Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Seesing Academy

Met de toenemende vergrijzing en krimp in de regio Achterhoek is er in diverse sectoren minder aanwas van personeel. Hierdoor realiseren bedrijven zich meer en meer dat opleiden van bestaand personeel essentieel is. Om mensen te behouden en mensen verder te ontwikkelen. Bedrijven zijn daarom steeds vaker op zoek naar mogelijkheden om het eigen personeel op het gewenste niveau te krijgen en houden via training en coaching. Seesing Personeel helpt bedrijven in de Achterhoek hierbij via de Seesing Personeel Academy. 

EFFICIENT OPLEIDEN DOOR SAMENWERKING

Met de Seesing Personeel Academy fungeert Seesing Personeel als verlengstuk van veel HR-afdelingen en opleidingsspil voor het Achterhoekse bedrijfsleven. Dat doen we – in samenwerking met diverse opleidingsinstituten – veelal in de vorm van gecombineerde trainingen. Hiermee heeft u, tegen Achterhoekse tarieven, een praktisch en effectief instrument in handen om meer uit uw medewerkers (vast en flex) en daarmee ook uw organisatie te halen. Uit gesprekken met onze klanten blijkt namelijk dat veel van hen het organiseren van professionele scholing voor medewerkers als lastig en vaak ook prijzig ervaren. Door gebruik te maken van het collectief van onze klantengroep, kunnen wij met de Seesing Personeel Academy helpen om te voorzien in de behoeften op het gebied van opleiden voor werkend Achterhoek.

SAMENWERKING MET KENNETH SMITH TRAINING

Seesing Personeel Academy werkt onder meer samen met Hylke ter Beest van Kenneth Smit Training. Ons doel is om de deelnemers in de sectorspecifieke trainingen eenvoudige handvaten te bieden die direct kunnen worden toegepast in de dagelijkse praktijk. Voorafgaand aan elke training gaat Hylke in gesprek met de deelnemende bedrijven, om te waarborgen dat de inhoud aansluit bij de wensen. Als extra tool is het mogelijk om gebruik te maken van persoonlijkheidstesten volgens de methodiek ‘Insights Discovery©’. Deze testen dragen bij aan inzicht in de competenties van uw medewerkers om deze vervolgens op de juiste manier verder te laten ontwikkelen.

SOORTEN TRAININGEN

Via de Seesing Personeel Academy kunnen we de volgende trainingen inzetten:

  • Communicatieve en sociale vaardigheden voor binnendienst- en supportmedewerkers
  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Effectief leidinggeven
  • Telefonische acquisitie
  • Telefonische vaardigheden
  • Training rendement uit talent
  • Training prijs verkopen
  • Verkoopvaardigheden binnendienst
  • Cursus Preventiemedewerker

De trainingen worden gegeven bij Seesing Personeel of een andere locatie in de Achterhoek en zullen in een hele dag of in twee dagdelen plaatsvinden. Indien gewenst is dit ook mogelijk op zaterdag of in een combinatie van een middag en avond. Daarna volgt er in een aantal gevallen een terugkomdag. 

MEER INFO OVER OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN?

Meer weten over de opleidingsmogelijkheden die Seesing Personeel kan bieden? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator Caron Porskamp via 0544 – 35 37 39 of caron@seesingpersoneel.nl