Gendringen
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor Imetaal Staalbouw in Gendringen, onderdeel van deTen Brinke Group, zijn wij op zoek naar een samensteller. Imetaal is een staalbouwbedrijf, opgericht in 1972 engespecialiseerd in de engineering, productie en montage van (complexe)staalconstructies. Zij ontwerpen voor hun klanten een optimale staalconstructiemet gebruikmaking van hulpmiddelen en werkmethoden naar de laatste stand dertechniek. Imetaal staat bekend als een betrouwbare en flexibele bouwpartner methart voor het vak.

Wat maakt werken voor Imetaal bijzonder?

Imetaal houdt ondanks de continue groei focus op het instand houden van de unieke cultuur. De samenstelling van het team is divers,maar het gevoel is sinds jaar en dag familiair. Mensen kennen elkaar en staanvoor elkaar klaar. Daarnaast wordt er vanuit het bedrijf ook goed voor demensen gezorgd. Alles is bespreekbaar en samen ga je, werk en privé, geenuitdaging uit de weg. Bij Imetaal kies je nog ‘ouderwets’ voor een carrière enniet voor een baan. Er zijn legio voorbeelden van mensen die onder aan deladder zijn begonnen en die zich op hebben weten te werken. Op dit momentwerken er ongeveer 55 medewerkers in vaste dienst.

Hoe ziet deze functie eruit?

In deze funtie als samensteller ga jij zelfstandig aan de slag om vanaf diverse lijsten de staalconstructies in elkaar te lassen. Het is dus belangrijk dat je tekening kunt lezen en vaardigheid hebt in het CO2 lassen. 

Meer weten?

Heb jij interesse in deze functie of wil je meer weten envoorbeelden krijgen van de projecten? Neem contact op met Zef of Thom via0544-353739 of reageer direct op deze functie.


Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp