Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Rots Bouw

Rots Bouw rekent op Seesing Personeel

Rots Bouw uit Aalten werkt al ruim twee jaar intensief samen met Seesing Personeel. Het bouwbedrijf maakt drukke tijden door en heeft zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Rots Bouw richt zich op de (ver)bouw van woongebouwen en utiliteitsgebouwen.

Functies op de bouwplaats

Bedrijfsleider André de Gelder is blij met de goede samenwerking met Seesing Personeel. “Wij schakelen Seesing in voor alle mogelijke functies op de bouwplaats zoals timmerlieden, bouwhulpen en metselaars.”

Ook wordt Seesing Personeel altijd ingeschakeld voor vaste projecten van Rots Bouw. “Wij verbouwen twee keer per jaar een grote showroom voor een vaste klant van ons. Zonder de medewerking van Seesing Personeel zou ons dat niet lukken. In die periodes, van elk ruim twee maand, levert Seesing namelijk zo’n 6 man personeel. Het prettige is dat Seesing altijd probeert dezelfde mensen voor die klus te leveren, zij weten immers wat er moet gebeuren en kennen ons bedrijf.”

Rots Bouw en haar personeel

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Rots Bouw hoog in het vaandel. “Uiteindelijk zijn het de kwaliteiten van onze medewerkers die de kwaliteit van onze projecten bepalen. Vaak groeien medewerkers in het bedrijf door. Momenteel is er zoveel groei in omzet dat dat alleen niet voldoende is. Recent hebben we nog een werkvoorbereider aangenomen en we overwegen verdere uitbreiding”, vertelt De Gelder.

Goede verwachtingen voor de toekomst

Door het jaar heen werken er altijd 2 tot 3 mensen via Seesing bij Rots Bouw. André de Gelder is zeer tevreden over de samenwerking. “Dat gaat erg goed. Seesing weet precies wat we nodig hebben en dat werkt erg prettig. We kunnen de laatste drie jaar weer goede cijfers laten zien, de verwachting is dat we Seesing nog hard nodig zullen hebben in de toekomst. De omzet in 2016 zal bij Rots Bouw ten opzichte van 2015 minimaal verdubbelen.”