• Techniek_Ferdy_Plas_02

  “De concurrent was goedkoper, maar na herhaaldelijk kwalitatief slecht personeel geleverd te hebben gekregen, komen we toch terug bij Seesing Personeel voor de kwaliteit die zij wel leveren.”

  “De concurrent was goedkoper, maar na herhaaldelijk kwalitatief slecht personeel geleverd te hebben gekregen, komen we toch terug bij Seesing Personeel voor de kwaliteit die zij wel leveren.”
 • Transport_Wim_Vonhof_01

  “Ik heb voor meerdere bureaus gewerkt, maar er is er niet één zo goed als Seesing.”

  “Ik heb voor meerdere bureaus gewerkt, maar er is er niet één zo goed als Seesing.”

  Seesing Pluimveechauffeur

 • Transport_Rien_Amerongen_02

  “Seesing biedt een goed service in een ontspannen sfeer.”

  “Seesing biedt een goed service in een ontspannen sfeer.”

  Seesing Internationaal Chauffeur

 • Administratie_Hilke_Beijer_03

  “Seesing ging gericht op zoek naar een bedrijf dat bij mij past; dat zie je niet veel.”

  “Seesing ging gericht op zoek naar een bedrijf dat bij mij past; dat zie je niet veel.”

  Seesing Service Coördinator

 • Commercieel_Timon_Meinen_02

  “Ik vind Seesing Personeel een zeer professioneel uitzendbureau.”

  “Ik vind Seesing Personeel een zeer professioneel uitzendbureau.”

  Seesing Commercieel Medewerker

 • Bouw_Jos_Reukers_02

  “Ik vind het erg prettig dat ik een vast aanspreekpunt heb bij Seesing.”

  “Ik vind het erg prettig dat ik een vast aanspreekpunt heb bij Seesing.”

  Seesing Metselaar

 
 

Team

Daniel Banda

Daniel Banda

Sinds oktober 2011 is Daniël bij Seesing Personeel om de Transport Unit te komen versterken. Samen met Dennis Seesing verzorgt hij de dagplanning voor vrijwel alle grote transporteurs in de Achterhoek. Dit is een zeer intensieve taak, waar de heren hun handen vol aan hebben.

Niek Bleumink

Niek Bleumink

Seesing Personeel is opgestart in januari 2008 en al in maart van dat jaar moest Dennis capaciteit bijschakelen en heeft toen Niek aangenomen. Niek heeft zich vanaf dat moment ontplooid als een allround talent die, naast de commerciële en uitzendactiviteiten, ook zeer bedreven was in zaken als verloning, financiële administratie, verzekeringen en ICT.

Corien Haggeman

Corien Haggeman

Corien werkt sinds begin 2016 als senior intercedent bij Seesing Personeel. Samen met collega Masja Harbers ontfermt ze zich over de unit Industrie. Dat Corien een echte passie voor de uitzendbranche heeft blijkt wel uit het feit dat ze hiervoor ruim 16 jaar als intercedent werkzaam bij een grote landelijke uitzendorganisatie. Daarmee brengt ze aanzienlijke ervaring mee naar Seesing Personeel. Ervaring die haar goed van pas komt bij de afdeling Industrie. Samen met haar collega Masja heeft ze één doel: 'De sector Industrie onmisbaar maken in de Achterhoek'.

Masja Harbers

Masja Harbers

Masja is sinds januari 2016 onderdeel van het team van Seesing Personeel. Ze zet zich samen met collega Corien Haggeman in om de unit Industrie tot een succes te maken. Masja brengt daarvoor veel ervaring in het uitzendvak en kennis van productiebedrijven uit de Achterhoek met zich mee. Hiervoor werkte ze 18 jaar bij landelijk uitzendbureau, waarvan de laatste 10 jaar bij diverse productiebedrijven 'Inhouse'. Ze weet dus als geen ander wat er speelt in de productie- en industriebranche. Samen met haar collega Corien heeft Masja een motto: 'De sector Industrie onmisbaar maken in de Achterhoek.'

Thom Hofland

Thom Hofland

In april 2017 is Thom het team van Seesing Personeel komen versterken. Na ervaring op te hebben gedaan als intercedent, krijgt hij er bij ons een extra verantwoordelijkheid bij: het opzetten en uitbouwen van de vestiging van ons uitzendbureau in Doetinchem. Thom ziet zichzelf als de verbindende factor tussen Seesing Personeel en de arbeidsmarkt in Doetinchem en omstreken. Hij is een relatieman in hart en nieren en vindt het fantastisch om mensen naar een nieuwe baan te begeleiden. Het is zijn doel om marktleider te worden in Doetinchem en omstreken.

Sabine ten Holder

Sabine ten Holder

Sabine kwam in februari 2010 het team versterken. Als echte “rot in het vak” was zij een enorme aanwinst en kreeg ze de taak om de arbeidsbemiddeling in de overige sectoren (techniek, logistiek, bouw, financieel & commercieel, industrie en zorg) verder te ontwikkelen. In zeer korte tijd wist zij diverse mooie bedrijven blijvend aan Seesing Personeel te binden en heeft ze al veel mensen van een mooie baan kunnen voorzien.

Anika Kampshof–de Kruijff

Anika Kampshof–de Kruijff

Sinds maart 2017 is Anika onderdeel van het team van Seesing Personeel. Zij brengt een mooie mix van recruitment en P&O kennis en -ervaring met zich mee. We merken dat, ook voor functies voor hoogopgeleiden, het voor onze opdrachtgevers steeds lastiger wordt om de juiste persoon voor de juiste functie te vinden. Het is Anika’s uitdaging om het werving & selectieproces binnen Seesing Personeel daarom verder uit te bouwen, zodat wij voor iedere functie de beste match kunnen maken. Anika wil zoveel mogelijk mensen laten profiteren van onze dienstverlening.

Nardy Kemperman-Rooks

Nardy Kemperman-Rooks

Nardy is het team van Seesing in maart 2011 komen versterken. Ze houdt zich hier intensief bezig met het maken van de juiste match tussen werkgever en werknemer in de bouwsector. Tevens pakt ze vol enthousiasme alle taken omtrent sponsoring en marketing op en is zij eveneens verantwoordelijk voor de content van de website en social media kanalen van ons bedrijf. 

Elmy Lageschaar

Elmy Lageschaar

In november 2016 is Elmy team Seesing komen versterken. Met de groei van het bedrijf was er een grote behoefte aan een veelzijdige nieuwe werknemer die uiteenlopende taken op zich zou nemen, van receptietaken tot urenverwerking en inkoop tot facilitaire zaken. In Elmy hebben we hiervoor de perfecte kandidate gevonden. Ze is uitermate klantvriendelijk en heet, als eerste aanspreekpunt op de vestiging, iedereen bijzonder vriendelijk welkom en stelt sollicitanten op hun gemak. Daarnaast ondersteunt ze het hele team met administratieve werkzaamheden en zorgt ze ervoor dat kantoorartikelen, werkschoenen en facilitaire zaken op voorraad zijn. Bovendien is, sinds haar komst, het nog nooit zo ordelijk op kantoor geweest.

Lisan Pillen

Lisan Pillen

Lisan was de zevende in de rij die bij het Seesing team is gevoegd. Vanaf 1 december 2011 werkt zij als Intercedent voor logistieke sector. Samen met haar unitcollega’s richt ze zich op zowel bestaande als potentiële klanten. Lisan legt het accent op het leren kennen van de kerntaken van de bedrijven en de daarbij behorende bedrijfscultuur, om haar betrokkenheid en beleving bij hen te vergroten.

Caron Porskamp

Caron Porskamp

Op 1 mei 2015 is Caron het Seesingteam komen versterken. Ze werd meteen ingezet op de plek waar haar ervaring, maar duidelijk ook haar hart ligt: de sector Logistiek. Samen met haar sector-collega Pascalle Ressing vervult ze menig vacature voor veel logistieke bedrijven in de Achterhoek. Caron weet hierin als geen ander te schakelen tussen de logistieke behoefte van de opdrachtgever en de wensen van de flexkracht. Ze bestiert dagelijks meerdere planningen en – hoe complex de aanvragen ook zijn – Caron weet steeds weer de juiste kracht op de juiste plek te krijgen.

Pascalle Ressing

Pascalle Ressing

Pascalle startte in maart 2014 als negende teamlid bij Seesing Personeel. Zij brengt hierin ervaring als personeelsfunctionaris én senior intercedent met zich mee. Hierdoor herkent zij snel de knelpunten bij werkgevers. Zij wil bij Seesing Personeel dan ook het verlengstuk zijn voor de klant en, door het werven van succesvolle kandidaten, een belangrijke bijdrage leveren aan het succes voor zowel flexwerker als opdrachtgever.

Angelique Roelofsen

Angelique Roelofsen

Angelique verzorgt bij Seesing Personeel, samen met collega’s Dennis, Daniël en Rob, de dagplanning van de chauffeurs voor de diverse transportbedrijven in de Achterhoek. Als transportplanner bij een tanktransporteur deed ze hiervoor al veel ervaring op. Angelique zorgt er dagelijks bij Seesing Personeel voor dat de transportplanning als een puzzel in elkaar valt. Hiervoor houdt ze altijd een perfecte match tussen de opdrachtgever en de chauffeur voor ogen. Naast de planning verzorgt Angelique ook diverse ondersteunde en administratieve taken en maakt zo samen met haar collega's onze afdeling transport tot een begrip in de Achterhoek.

Dennis Seesing

Dennis Seesing

Dennis Seesing, oprichter en mede-eigenaar van Seesing Personeel, is altijd de drijvende kracht geweest achter het uitzendbureau. Vanaf de opstartfase in januari 2008, is hij continu bezig geweest met het verder uitbouwen en professionaliseren van de organisatie, zonder daarbij de Achterhoekse mentaliteit uit het oog te verliezen.

Sandy Schuurmans

Sandy Schuurmans

Sandy is het team van Seesing in november 2014 komen versterken. Niet alleen heeft zij veel ervaring op het gebied van personeel en administratie, ook heeft ze een achtergrond in het onderwijs. Binnen Seesing Personeel is Sandy mede-verantwoordelijk voor de sector bouw. Ze ziet het als een uitdaging om opdrachtgevers uit de bouw te combineren met de juiste flexkrachten, met als doel beide tevreden te stellen.

Femke Schröder

Femke Schröder

Femke Schröder is samen met Christel Steentjes verantwoordelijk voor de unit Financieel en Commercieel. Door de toenemende vraag naar gekwalificeerde flexkrachten voor de zorg in de Achterhoek is het daarnaast haar uitdaging om samen met Christel de branche Zorg meer vorm te gaan geven. Tijdens haar periode als HR-adviseur in de zorg heeft Femke het werving & selectievak in de praktijk eigen gemaakt én veel ervaring opgedaan in de zorg. 

Rob Snijders

Rob Snijders

Rob verzorgt bij Seesing Personeel, samen met collega’s Dennis & Daniël, de dag planning van de chauffeurs voor de diverse transportbedrijven in de Achterhoek. Een intensieve taak, maar wel één die Rob op het lijf geschreven is. Vanuit zijn praktijkervaring als Planner bij diverse transportbedrijven, weet hij goed hoe hij de juiste chauffeurs met het juiste transportbedrijf kan matchen. Daarnaast voert hij diverse ondersteunende taken uit om ervoor te zorgen dat onze sector transport kan doen waar het goed in is.

Christel Steentjes

Christel Steentjes

Sinds maart 2013 is Christel Steentjes het team van Seesing Personeel komen versterken. Christel brengt een mooie mix van P&O-kennis en ervaring in het uitzendvak met zich mee. Voordat ze bij Seesing Personeel kwam werken, heeft ze 7 jaar als manager gewerkt. Daardoor weet ze dus als geen ander welke zaken zich op een werkvloer kunnen spelen en dat wordt gewaardeerd door zowel onze flexkrachten als relaties.

Northy Wiggers

Northy Wiggers

Sinds augustus 2011 is Northy onderdeel van het Seesing team. Samen met haar collega’s probeert ze, in de sector techniek, zoveel mogelijk Achterhoekse werkzoekenden van een leuke, uitdagende baan te voorzien bij één van de vooraanstaande klanten in de regio. Ook ondersteunt ze haar collega Christel op het gebied van financieel commercieel.

John Winters

John Winters

Sinds oktober 2015 is John Financieel Directeur van de Fides Groep. In deze rol fungeert John als adviseur van Seesing Personeel. Hij ondersteunt alle collega’s op het juridische vlak en met financiële- en CAO vraagstukken. John is medeverantwoordelijk voor de correcte invulling van de administratieve inrichting en de correcte verloning van alle medewerkers. John heeft niet alleen veel ervaring op dit gebied, maar heeft ook een achtergrond in HBO bedrijfskunde voor arbeidsmarkt professionals en brengt 15 jaar aan ervaring bij een andere uitzendorganisatie met zich mee. Een perfecte combinatie.

Anne Vos

Anne Vos

Sinds december 2016 is Anne werkzaam bij Seesing Personeel. Zij is aangesteld om de financiële afdeling van Seesing Personeel en Fides te ondersteunen bij zeer uiteenlopende werkzaamheden. Deze diversiteit spreekt haar enorm aan. Zo zal ze het team op het gebied van financiën en pensioenen ondersteunen bij diverse vraagstukken en zal ze bijdragen aan de bevordering van de synergie tussen Seesing Personeel en Fides Uitzendgroep.

Jutta Zents

Jutta Zents

Gezien de groei die Seesing Personeel doormaakt, was het begin 2015 de hoogste tijd voor uitbreiding op het gebied van marketingcommunicatie. Met Jutta heeft het bedrijf iemand gevonden die volledig past binnen het team, zowel qua persoonlijkheid als kennis. Ze brengt een flinke dosis ervaring mee op het gebied van PR en reclame en kent het vak van zowel bureau- als klantzijde.

 
 

Adres & Openingstijden

Seesing Personeel
Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde

T 0544 35 37 39
F 0544 35 38 20

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden:

Maandag - vrijdag
8:30 uur - 17:30 uur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seesing Personeel

Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde

T 0544 35 37 39
F 0544 35 38 20

E info@seesingpersoneel.nl