Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Over Seesing Personeel

Seesing Personeel is een ervaren en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Wij bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten met als doel om de beste match tot stand brengen tussen vraag en aanbod van personeel. Dat doen we voor mooie bedrijven uit de Achterhoek die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en voor gemotiveerde Achterhoekse kandidaten die op zoek zijn naar passend en leuk werk. Door Achterhoekers, voor Achterhoekers. Dat is Seesing Personeel. Loop gerust eens binnen bij ons binnen om kennis te maken. Je vindt ons in Lichtenvoorde, Doetinchem en 's-Heerenberg.

Door Achterhoekers, voor Achterhoekers

Seesing Personeel is Achterhoeks in hart en nieren. Dit merk je aan onze opdrachtgevers en onze manier van werken. Ons doel is om de beste match tot stand te brengen en te komen tot een oplossing die werkt voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Dit doen wij op de welbekende Achterhoekse manier, waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel staan.

Thuis in de Achterhoek

Vanuit onze vestigingen in Lichtenvoorde, Doetinchem en 's-Heerenberg bedienen we met een team van ruim twintig intercedenten en medewerkers de volledige Achterhoek. Seesing Personeel is letterlijk thuis in de Achterhoek en kent de markt, de bedrijven en de mensen in deze regio door en door. Hierdoor zijn we in staat om de juiste de juiste kandidaten te werven kunnen we de meest uiteenlopende vacatures in de regio Achterhoek succesvol invullen.

Onderdeel van Flexfactory

Seesing Personeel is in 2007 in Lichtenvoorde opgericht door Dennis Seesing, met als doel om zoveel mogelijk mensen in de Achterhoek een baan te bieden bij de mooie bedrijven die deze regio rijk is. In 2016 is Seesing Personeel overgenomen door Flexfactory. Dankzij de overname kan Seesing Personeel nog verder groeien. Als onderdeel van Flexfactory – waartoe meerdere uitzendorganisaties behoren – beschikt Seesing Personeel over een nog groter netwerk, heeft het een financieel sterke organisatie achter zich staan en kunnen we profiteren van elkaars kennis en kunde. Aan de werkwijze van Seesing Personeel is echter niets veranderd. Die blijft: door Achterhoekers, voor Achterhoekers!

NBBU

Seesing Personeel is als gecertificeerd uitzendbureau aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings– en Uitzendbureaus (NBBU). Daarmee voldoen we aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Kijk voor meer informatie op www.nbbu.nl.