Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Opleidingen

Bij Seesing Personeel staat de mens centraal. Daarom bieden we meer dan werk alleen. Zo bieden we onze kandidaten verschillende opleidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan diverse beroepsopleidingen via een BBL-traject in samenwerking met het Graafschap College. Of het opleiden en omscholen van werkzoekenden voor de metaalbranche met ons programma ‘Verder in techniek’. En via onze eigen Seesing Academy verzorgen we diverse trainingen en opleidingen voor onze kandidaten, maar ook het personeel van onze Achterhoekse opdrachtgevers. Dus ook als het gaat om opleidingsmogelijkheden ben je bij Seesing Personeel aan het juiste adres. 

Wij maken werk van jouw talent

Al veel van onze flexwerkers hebben in overleg met de opdrachtgever een passende cursus of opleiding via Seesing Personeel gevolgd. Wij willen de kandidaten die bij ons staan ingeschreven goed kennen; we willen dus weten wat je wilt en kunt, waar jouw talenten liggen en wat jouw wensen en behoeften zijn. Diezelfde informatie weten we ook van de mogelijke opdrachtgevers waarvoor je aan het werk gaat. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat verdieping van je huidige kennis en vaardigheden gewenst is. Bijvoorbeeld omdat de opdrachtgever dat wil, of omdat de functie dat vraagt. Wat ook de aanleiding is en wat de wensen ook zijn; bij Seesing Personeel kun je alle kanten op. Ook op het gebied van opleidingen en cursussen staan wij achter onze kandidaten en, in goed overleg met de opdrachtgever, is er vaak veel mogelijk.

BBL-opleidingen & Verder in Techniek

Via Seesing Personeel kun je diverse BBL-opleidingen volgen in samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem. Het gaat hierbij om een beroepsopleiding waarbij werken en leren worden gecombineerd. Je werkt dan als leerling-werknemer vier dagen per week bij onze opdrachtgever en gaat over het algemeen één dag per week naar school.

Ben je specifiek op zoek naar werk in de metaalbranche? Met ons programma ‘Verder in techniek’ bieden we werkzoekenden de mogelijkheid om heel gericht opgeleid of omgeschoold te worden voor een baan in de metaalbranche.  

Seesing Academy

Naast BBL-opleidingen en ‘Verder in techniek’ beschikken we ook over een eigen Seesing Academy. Via deze academy bieden we - in samenwerking met diverse opleidingsinstituten – diverse gecombineerde trainingen voor het Achterhoekse bedrijfsleven. Met deze scholing zorgen we voor betaalbare, praktische en effectieve instrumenten voor werkgevers om meer uit hun medewerkers (vast en flex) en daarmee hun bedrijf te halen. Dit is dan ook een manier van opleiden waar veel Achterhoekse bedrijven graag gebruik van maken.

Meer info over opleidingsmogelijkheden?

Meer weten over wat de opleidingsmogelijkheden via Seesing Personeel in jouw geval kunnen zijn? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator Caron Porskamp via 0544 – 35 37 39 of caron@seesingpersoneel.nl