Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Onze diensten

Flexibiliteit is voor veel bedrijven van essentieel belang. De personele kosten vertegenwoordigen vaak een groot deel van de uitgaven van een bedrijf, zowel in goede als in slechte tijden. In beide gevallen is flexibiliteit in de personele bezetting dan een uitkomst. Bij Seesing Personeel ondersteunen we bedrijven in de Achterhoek hierbij in de vorm van vier HR-diensten: 

ALLROUND UITZENDBUREAU

Seesing Personeel is een ervaren en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Wij bemiddelen voor mooie bedrijven uit de Achterhoek die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en voor gemotiveerde Achterhoekse kandidaten die op zoek zijn naar passend en leuk werk. Naast uitzenden, detachering en werving & selectie maakt ook het opleiden van werkzoekenden en personeel van onze opdrachtgevers onderdeel uit van onze dienstverlening.

WIJ ONTZORGEN UW BEDRIJF

Als allround HR-dienstverlener hebben wij met onze nuchtere, Achterhoekse mentaliteit en professionele aanpak al veel bedrijven in de regio kunnen helpen bij diverse vraagstukken ten aanzien van de inzet van personeel. Gesteund door een enorme database met getalenteerde flexkrachten, passen wij onze kennis en ervaring toe om bedrijven op het juiste moment van de juiste mensen te voorzien. Of het nu voor een dag, een week, een maand, of vast is. Voor elke wens bieden wij een oplossing, die voor u vrijwel risicoloos is. Bovendien nemen wij ook het complete administratieve proces voor onze rekening.

SECTOREN

Bij Seesing Personeel zijn we trots op de brede inzetbaarheid van onze dienstverlening in de Achterhoek. Inmiddels zetten wij dagelijks circa 600 werknemers in bij bedrijven in de volgende sectoren:

NBBU & SNA-KEURMERK

Seesing Personeel is aangesloten bij de NBBU. Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft ook het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet, wordt ontzet uit het lidmaatschap. Voor u als klant vormt dit dus een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

MEER INFO?

Bent u benieuwd waar flexibele en vaste HR-oplossingen in uw bedrijf toegepast kunnen worden, zodat u beter kunt inspringen op de situatie in de markt? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0544 – 35 37 39. Seesing Personeel helpt u graag!