Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Ontstaan Seesing Personeel

Seesing Personeel is in 2007 in Lichtenvoorde opgericht door Dennis Seesing. Zijn doel was om zoveel mogelijk mensen in de Achterhoek een baan te bieden bij de mooie bedrijven die deze regio rijk is. In de loop der jaren is Seesing Personeel uitgegroeid tot een ervaren en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Wij bemiddelen tussen mooie bedrijven uit de Achterhoek die op zoek zijn naar personeel en gemotiveerde Achterhoekse kandidaten die op zoek zijn naar passend werk. Voor Achterhoekers, door Achterhoekers. Dat is Seesing Personeel! Loop gerust eens bij ons binnen om kennis te maken. Je vindt ons in Lichtenvoorde, Doetinchem en 's-Heerenberg.

Onderdeel van Flexfactory

In 2016 is Seesing Personeel overgenomen door Flexfactory. Dankzij de overname is Seesing Personeel in staat nog verder te groeien. Als onderdeel van Flexfactory – waartoe meerdere uitzendorganisaties behoren – kunnen we gebruik maken van een nóg groter netwerk, hebben we een financieel sterke organisatie achter ons staan en kunnen we gebruik maken van een grote hoeveelheid kennis en kunde in de uitzendbranche. Aan de werkwijze van Seesing Personeel is echter niets veranderd. Die blijft: door Achterhoekers, voor Achterhoekers!

Thuis in de Achterhoek

Vanuit onze uitzendbureaus in Lichtenvoorde, Doetinchem en 's-Heerenberg bedienen we met een team van ruim twintig intercedenten en medewerkers de volledige Achterhoek. Seesing Personeel is letterlijk thuis in de Achterhoek en kent de markt, de bedrijven en de mensen in deze regio door en door. Hierdoor zijn we in staat om de juiste kandidaten te werven voor de meest uiteenlopende vacatures in de regio Achterhoek.

Op zoek naar (ander) werk?

Woon jij in de Achterhoek en ben je op zoek naar (ander) werk? Of ben je een Achterhoeks bedrijf en op zoek naar een geschikte kandidaat? Seesing Personeel helpt je graag. Bekijk de vacatures in de Achterhoek op onze website of bel naar 0544 - 35 37 39 om een afspraak te maken met één van onze intercedenten. Dit kan op onze vestiging in Lichtenvoorde, Doetinchem en 's-Heerenberg; je bent van harte welkom.