Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Onderhoudsmonteur Werkplaats

Seesing Personeel techniek
Hengelo
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Breng jij de volgende eigenschappen de werkplaats binnen?

  • Opleiding op MBO 4 Niveau;
  • Passie voor techniek en grote machines;
  • Enthousiasme voor ontwikkelingen op je vakgebied;
  • Flexibele instelling qua werktijden;
  • Ervaring met GWW en of landbouwmechanisatie;
  • Rijbewijs BE (of nog liever: C) en VCA certificaat.

Waar werk je?

Ben jij toe aan de nieuwe uitdaging op het gebied van service en onderhoud aan mooi en nagenoeg nieuw groot materieel? Heb je altijd al in een klein team willen werken aan de grootste en stoerste voertuigen? Met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisselend werk? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Wil je jouw ervaring en kennis inzetten om het machinepark van onze opdrachtgever tot in de puntjes te verzorgen? Nieuwsgierigheid in de werking van deze machines en in de nieuwste technieken brengt jou verder, zo krijg je veel kansen om alles te leren op jouw vakgebied. En kun je jezelf ontwikkelen tot de beste monteur van alle machines zoals bedrijfsauto’s, vrachtwagens, minikranen, mobiele kranen, rupskranen, shovels van klein tot groot (30 ton) en divers sloopgereedschap. De merken die je tegen zult komen zijn: DAF, MAN, Amman, Kubota, Komatsu, Schaffer, Liebherr, Ahlmann of NW.

HET WERK
Een dag als onderhoudsmonteur in de werkplaats bij dit bedrijf is nooit hetzelfde. Niet elke dag ga je om 5 uur naar huis, omdat soms collega’s nog niet terug zijn van hun werk op locatie en ondersteuning van jou kunnen gebruiken. Het werkplaatsteam plant samen de werkzaamheden voor onderhoud, en voert deze zelfstandig uit. Het kan ook voorkomen dat je op locatie een reparatie of een storing oplost. Je komt met veel verschillende collega’s in contact, van bouwslopers en asbestsaneerders, tot vrachtwagenchauffeurs en machinisten van kranen en shovels. Dat maakt dit werk extra uitdagend.

HET SALARIS
Het salaris voor deze fulltime baan als onderhoudsmonteur werkplaats varieert, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Beloning vind plaats volgens de cao Bouw en Infra. We zorgen dat je voldoende werkkleding en gereedschappen ter beschikking hebt, en mocht je je op een bepaald gebied verder willen ontwikkelen dan juichen we dat alleen maar toe! We zoeken een monteur die graag voor langere tijd bij ons aan de slag wil, als we van beide kanten enthousiast zijn.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp