Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Monteur Buitendienst met groei ambities

Seesing Personeel techniek
Aalten
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

In de functie van monteur buitendienst zal je installaties opbouwen op locatie volgens tekeningen. Denk hierbij aan het installeren van luchtwassers en het opbouwen van drogers. Dit is veelal in het buitenland. Daarnaast wordt er van je verwacht dat, wanneer nodig, je kleine service klussen en onderhoud klussen uitvoert. Je werkt nauw samen met andere monteurs en andere collega’s van de service afdeling. Flexibiliteit is een vereiste voor deze functie. Ze werken hier over het algemeen in tijdsblokken van 10 dagen. Waarbij je na deze 10 dagen weer een aantal dagen thuis bent en dan weer op pad kunt gaan. Dit is in overleg ook anders in te richten, waarbij men dit kan afwisselen met werk als monteur in de binnendienst. Wel is er de mogelijkheid om als monteur door te groeien naar supervisor en in bedrijfsname monteur.

Ben jij flexibel, sta je open voor een uitdaging, groei en ben je technisch aangelegd?

Wat is vereist?

We zijn opzoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker die voldoet aan de volgende punten of bereid/in staat is deze te ontwikkelen.


In bezit van een rijbewijs

Spreekt Nederlands en/of Duits en/of Engels

Mechanisch onderlegd

Bij voorkeur elektrisch onderlegd

Bereid om regelmatig tot 10 dagen in het buitenland te verblijven

Flexibel

Waar werk je?

Het gaat hierbij om een internationaal opererende onderneming, gevestigd in de Achterhoek. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen én produceren van banddroog- en luchtwassystemen voor verschillende marktsectoren, waaronder de pluimveehouderij en de biogasindustrie.


Naast het ontwikkelen en produceren van deze droogsystemen richten wij ons constant op nieuwe ontwikkelingen en kansen. Het is een relatief jong bedrijf dat door haar gedreven mensen steeds internationaler te werk kan gaan. Voor deze internationale markt zijn wij op zoek naar service monteurs, mechanisch en elektrisch onderlegd, die graag hun handen uit de mouwen steken en niet bang zijn voor een uitdaging.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp