Montage- en installatie monteurs Signing

Seesing Personeel techniek
Aalten
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Als montage- en installatiemonteur bestaan je werkzaamheden uit het monteren en opleveren van sign- en winkelpresentatieprojecten bij toonaangevende klanten in met name Nederland en Belgie. Iedere klus is anders en uniek wat de job zeer afwisselend maakt. Je werkt dan ook met een grote diversiteit aan materialen als bv. metaal, kunststof, hout, diverse stickermaterialen of combinaties hiervan. Je wordt geacht zelfstandig te kunnen werken, maar ook in teamverband met een of meerdere collega's in een team. Op locatie overleg je met de projectleiders en/of opdrachtgever. Doordat we met regelmaat omvangrijke projecten uitvoeren komt het voor dat je voor meerdere dagen op locatie verblijft. Je rapporteert aan het hoofd installatie- en montage. 

Je takenpakket en competenties zijn:

Je werkzaamheden zijn zeer divers van bv het installeren van lichtreclames en gevelreclames, het aanbrengen van raam- en autobeletteringen, de montage van instore sign-items of het bouwen van complete (winkel) presentaties in winkels of bedrijfspanden. 

Je verstaat je vak, hebt technisch inzicht en bent in staat om technische informatie te vertalen naar praktische uitvoering.

Je bent handig, flexibel, denkt in oplossingen en kunt improviseren als dat nodig is.

Je pakt eigenaarschap van begin tot eind voor de klus die geklaard moet worden.

Je werkt nauwkeurig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

Wat is vereist?

We zoeken gedreven monteurs, die hun vak verstaan maar vooral ook klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent gewend om in een hectische omgeving te werken, om zelfstandig of met anderen een klus tot een goed einde te brengen en hebt daarom geen 8 tot 17 mentaliteit. Omdat je de projecten vaak op de winkelvloer of binnen een draaiende organisatie uitvoert is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, representatief bent en goed kunt samenwerken met anderen, ook als dit externe partijen zijn. Je hebt geen hoogtevrees. Je bezit minimaal rijbewijs B/E en indien je beschikt over een VCA certificaat is dat een pre. 

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp