Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Missie en visie

MISSIE SEESING PERSONEEL

In alles wat wij doen, streven wij ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan het succes van onze flexwerkers en opdrachtgevers. Onze missie luidt dan ook als volgt:

Zorgvuldige arbeidsbemiddeling door Achterhoekers, voor Achterhoekers

Seesing Personeel wil met haar uitzendbureaus in Lichtenvoorde, Doetinchem en 's-Heerenberg de nummer 1 intermediair zijn voor banen in de Achterhoek. Met een team, bestaande uit meer dan 25 Achterhoekse uitzendfanaten, die de markt en de mensen kennen, streven zij continu naar een professionele doch informele dienstverlening, die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt.

VISIE SEESING PERSONEEL

Seesing Personeel wil als intermediair letterlijk baanbrekend zijn in de Achterhoekse uitzendwereld. Door optimaal gebruik te maken van alle beschikbare middelen (internet, social media, traditionele media, etc.), aangevuld met de professionaliteit en expertise van onze intercedenten, willen wij toonaangevend zijn in het bieden van flexibele HR-oplossingen. Deze oplossingen moeten bovenal een positieve bijdrage leveren aan het succes van onze flexwerkers en opdrachtgevers.

Seesing Personeel 5 pijlers

5 PIJLERS VAN ONZE DIENSTVERLENING

Seesing Personeel is een bedrijf dat de echte Achterhoekse mentaliteit nastreeft. Onze dienstverlening is dan ook gestoeld op de vijf belangrijkste pijlers waar deze streek bekend om staat:

 1. Nuchterheid
  Al onze Achterhoekse intercedenten hebben een nuchtere kijk op zaken. Dit stelt ons in staat om de meest uiteenlopende situaties snel en goed in te schatten en flexibele oplossingen te bedenken waar alle partijen content mee zijn.
 2. Betrokkenheid
  Onze persoonlijke benadering en verregaande interesse stellen ons in staat om zowel flexwerkers als opdrachtgevers goed te leren kennen. Hierdoor halen we het beste in de mensen naar boven. Bovendien resulteert het vaak in onverwachte matches, die uiteindelijk een gouden greep blijken te zijn.
 3. Eerlijkheid
  Ons credo is: we zeggen wat de doen en we doen wat we zeggen! Wij hanteren dus een zeer open communicatie, tot op het niveau van prijsstelling, wat uitmondt in een prettige en langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten.
 4. Duidelijkheid
  Ook al is niet elke boodschap positief, wij zullen er nooit omheen draaien. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijke situaties en zijn alle partijen steeds op de hoogte van de stand van zaken.
 5. Doorzettingsvermogen
  ​Wij zullen continu onze doelen nastreven om zoveel mogelijk Achterhoekers aan een leuke baan te helpen en opdrachtgevers te ondersteunen met flexibele HR-oplossingen. Wij zullen alle mogelijke middelen aanboren om dit te bereiken en nemen niet snel genoegen met een “nee”. 

Op basis van deze pijlers zullen wij onze dienstverlening verder uitbouwen en ons marktaandeel in de regio vergroten.