Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Medewerker Service

Seesing Personeel techniek
Groenlo
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor een gezond bedrijf in de gemeente Oost Gelre met ruim 125 medewerkers, die een reputatie hebben opgebouwd in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, zijn we op zoek naar een medewerker Service.

De medewerkers van dit bedrijf vormen samen een hecht team, waar vakmanschap, collegialiteit en verantwoordelijkheid voorop staan. Hun organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur met directe en snelle communicatielijnen. En ze bieden een stimulerende en plezierige werkomgeving en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

We zoeken iemand, die onderhoud- en reparatiewerkzaamheden verrichten aan bulkwagens en het vervangen van slijtbare onderdelen in het kader van preventief onderhoud.

Wat is vereist?

We zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding in de richting van metaal. De kandidaten moeten kunnen lassen op niveau 2, zowel van staal als aluminium. Ook zou het fijn zijn als je al enkele jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie. Bijzonderheden: Geen last hebben van hoogte en/of engtevrees Tot slot moet je iemand zijn, die van een technische uitdaging houdt.

Voldoe jij hieraan, dan komen wij graag met jou in contact. Bel of mail dan naar Northy Wiggers

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp