Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Medewerker Opbouw

Seesing Personeel techniek
Groenlo
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor een gezond bedrijf in de gemeente Oost Gelre met ruim 125 medewerkers, die een reputatie hebben opgebouwd in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, zijn we op zoek naar een medewerker Opbouw/Carrosseriebouwer.

De medewerkers van dit bedrijf vormen samen een hecht team, waar vakmanschap, collegialiteit en verantwoordelijkheid voorop staan. Hun organisatie kenmerkt zich door een informele cultuur met directe en snelle communicatielijnen. En ze bieden een stimulerende en plezierige werkomgeving en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

We zoeken iemand, die het leuk vindt om verschillende componenten te assembleren, tank, assen en pneumatische lossystemen d.m.v. lassen en bouten tot het eindproduct, een klant specifieke bulkwagen. Dit alles gebeurt volgens werktekeningen en werkopdrachten.

Wat is vereist?

Voor deze vacature geldt dat je minimaal dient te beschikken over een afgeronde metaalopleiding op niveau 3, bijvoorbeeld Constructie/Apparatenbouwer en het NIL diploma mig /mag lassen niveau 3. Wat betreft de werkervaring vragen wij minimaal 5 jaar ervaring als constructiebankwerker. Ervaring met het lassen van aluminium is een vereiste. Je werkt in nauw teamverband samen met een collega om de bulkwagen te bouwen. Dit vereist dat je een goede team player bent.

Het behoort eventueel tot de mogelijkheden een werkdag mee te lopen op de afdeling om zelf beter inzicht te krijgen in het werk.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp