Machine Operators

Seesing Personeel industrie
Gendringen
40 uur
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor Imetaal Staalbouw in Gendringen, onderdeel van deTen Brinke Group, zijn wij op zoek naar een Machine Operator. Imetaal is een staalbouwbedrijf, opgericht in 1972 engespecialiseerd in de engineering, productie en montage van (complexe)staalconstructies. Zij ontwerpen voor hun klanten een optimale staalconstructiemet gebruikmaking van hulpmiddelen en werkmethoden naar de laatste stand dertechniek. Imetaal staat bekend als een betrouwbare en flexibele bouwpartner methart voor het vak.

Wat maakt werken voor Imetaal bijzonder?

Imetaal houdt ondanks de continue groei focus op het instand houden van de unieke cultuur. De samenstelling van het team is divers,maar het gevoel is sinds jaar en dag familiair. Mensen kennen elkaar en staanvoor elkaar klaar. Daarnaast wordt er vanuit het bedrijf ook goed voor demensen gezorgd. Alles is bespreekbaar en samen ga je, werk en privé, geenuitdaging uit de weg. Bij Imetaal kies je nog ‘ouderwets’ voor een carrière enniet voor een baan. Er zijn legio voorbeelden van mensen die onder aan deladder zijn begonnen en die zich op hebben weten te werken. Op dit momentwerken er ongeveer 55 medewerkers in vaste dienst.

Jouw functie en werkzaamheden

Je bedient de volautmatische snijmachine, de zaagstraat, scribingmachine of boorstraat. Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van producten die moeten voldoen aan de gevraagde kwaliteitseisen, zowel enkelstuks als seriematig. Je leidt programma's vanuit het bedrijfsbureau. Indien nodig verricht je aanpassingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor productcontrole en het onderhouden van de machines. Je zorgt ervoor dat het productieproces optimaal verloopt. Vanzelfsprekend gebruik je machines, apparaten, gereedschap, transportmiddelen, beschermingsmiddelen en grond- en hulpstoffen op een verantwoorde wijze.

Jouw profiel;

  • Minimaal werk- en denkniveau op VMBO-niveau;
  • Bij voorkeur een opleiding richting Metaal, Werktuigbouwkunde of Verspaningstechniek;
  • Ervaring met bovengenoemde CNC- gestuurde machines is een pré
  • Kennis van werken met metaal;
  • Zelfstandig en accuraat kunnen werken;
  • Flexibele en collegiale werkhouding, geen 9 - 5 mentaliteit.

Meer weten?

Heb jij interesse in deze functie of wil je meer weten envoorbeelden krijgen van de projecten? Neem contact op met Zef of Thom via0544-353739 of reageer direct op deze functie.


Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp