Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77
Achterhoek
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Vanwege een mooie nieuwe samenwerking wil een relatie van ons hun team verder uitbreiden met een ervaren en gedreven loodgieter/installatiemonteur. Je werkzaamheden als allround loodgieter bestaan uit CV-, sanitaire, riolering, ventilatie installaties en indien je kunt lichte electra werkzaamheden in zowel klantenwerk, bouw, verbouw en utiliteit. Als allround installatiemonteur kun je zelfstandig werken, de klant adviseren en ben je verantwoordelijk voor de klus. Eigen inbreng wordt gewaardeerd. Ben je in staat om zelf met klanten en opdrachtgevers te communiceren? Begrijp jij hoe zij gezamenlijk tot mooi werk en resultaat kunnen komen? Dan zoeken zij jou!


Zij bieden je een vrije werkomgeving waarin je zeer zelfstandig te werk kunt gaan en is er veel ruimte voor jouw inbreng. Daarnaast bieden zij uiteraard een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder auto, telefoon. En niet te vergeten de mogelijkheid om in een sfeervol en gezellig team te werken.

Wat is vereist?

Ben je bereid om aan te pakken en heb je geen 8 tot 5 mentaliteit? Je houdt van uitdagingen en loopt niet weg voor een probleem?Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau, richting installatietechniek. Je hebt kennis van en ervaring als allround loodgieter. Je bent in staat nieuwe (product) kennis snel eigen te maken. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp