Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Logistiek

Logistiek vacatures en banen in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek? Bijvoorbeeld als heftruckchauffeur, loodsmedewerker of planner wegtransport? Of wil je aan de slag als medewerker supply chain of customer service medewerker in de logistieke sector? Bij Seesing Personeel hebben we altijd leuke en uitdagende logistieke vacatures. Kom eens langs bij ons uitzendbureau in Lichtenvoorde of Doetinchem of houd onze site in de gaten voor interessante vacatures in de logistiek.

Vactures bij mooie Achterhoekse bedrijven

Bij Seesing Personeel hebben we regelmatig logistiek vacatures bij mooie, toonaangevende Achterhoekse bedrijven die regelmatig ook op internationaal gebied actief zijn. Door de jaren heen hebben wij een flink aantal bedrijven in onze klantenkring opgenomen en werken wij intensief samen om mooie logistieke vacatures ingevuld te krijgen. Ben jij of ken jij iemand die wil werken in de logistiek in de Achterhoek? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod van logistiek vacatures.

Opleiding volgen

Heb je nog geen diploma of certificaat maar droom je er wel van om in de logistiek aan de slag te gaan? Dan is dit hét moment om over te stappen naar de logistieke sector! Bij Seesing Personeel helpen we je daarbij. Via ons kun je namelijk ook opgeleid worden; we bieden dus meer dan werk alleen. Tot de opleidingsmogelijkheden behoren onder meer de volgende opleidingen/cursussen:

  • een BBL-traject;
  • je hef- en/of reachtruckcertificaat;
  • een andere beroepsgerelateerde cursus.

Een passende baan in de logistiek

Ben jij op dit moment werkzaam of heb je ruime ervaring opgedaan in de logistiek en ben je op zoek op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector? Dan is de kans groot dat wij je aan een passende baan kunnen helpen bij een van onze opdrachtgevers in de Achterhoek. Bij Seesing Personeel hebben we regelmatig uitdagende vacatures in de logistiek voor een lange periode. Of het nu een baan als heftruckbestuurder, magazijnmedewerker of algemeen medewerker logistiek betreft, er zijn volop mogelijkheden!

Meer weten?

Heb je vragen over een logistiek vacature of over de mogelijkheden om opgeleid te worden in de logistiek? Of wil je met ons in gesprek over de mogelijkheden om aan de slag te gaan in de logistieke sector? Neem dan contact met ons op via 0544 – 35 37 39 of stuur een e-mail naar info@seesingpersoneel.nl. We helpen je graag verder.