Junior Inkoper basisassortiment

Seesing Personeel financieel commercieel
Aalten
40 uur
Financieel & commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Wil jij je ontwikkelen tot een internationaal inkooptalent? Bedenk je graag nieuwe producten en wil je deel uitmaken van een professioneel en succesvol inkoopteam? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Organisatie
Kaemingk is een verrassend internationaal bedrijf met als passie alle continenten afreizen om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Kaemingk heeft de ambitie om voorop te lopen en deze professionele organisatie biedt jou dus volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied!

Functie
Als junior inkoper ben je medeverantwoordelijk voor omzet, marge en marktaandeelontwikkeling van de basisproductgroep(en) zoals verlichting en bomen. Dit houdt in dat je met een team een collectie van ruim 3500 producten samenstelt en samen de productontwikkeling aanstuurt in China. Je signaleert kansen en behoeften in de markt en zet dit om in proposities voor de internationale verkoopteams. Je bezoekt leveranciers in China en internationale beurzen. Je bent verantwoordelijk voor prijsonderhandelingen en een goede communicatie en promotie van het assortiment. Je krijgt hierbij ondersteuning van een team deskundigen op zowel product-, styling als marktniveau. Daarnaast is een veelomvattende taak de procesmatige en administratieve afhandeling van de collecties.

Team basis assortiment
Je bent werkzaam in een team van 6 personen bestaande uit een senior inkoper, 2 inkopers en 3 junior inkopers. Je werkt als team nauw samen, hebt respect voor elkaar en je draagt bij aan een goede werksfeer. 

Kortom: een prachtige functie voor een gedreven, commercieel talent! 

Wat is vereist?

Wat verwachten we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 1 tot 3 jaar werkervaring in de commercie of retail;
  • Administratief uitstekend onderlegd;
  • Goede commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Zeer goede beheersing van de Engelse taal;
  • Reislustig en ondernemend;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Daarnaast ben je flexibel, zelfstandig en accuraat.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling. Je treedt direct in dienst bij Kaemingk.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp