Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Junior accountmanager Duitse markt

Seesing Personeel financieel commercieel
Lichtenvoorde
40 uur
Financieel & commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Onze opdrachtgever is toeleverancier voor meubelfabrikanten en interieurbouwers. Hiervoor maken zij toepassingen volgens een eigen industrieel productieproces. Het bedrijf richt zich op een nichemarkt en heeft de Benelux en Duitsland als afzetgebied. Als accountmanager ben je deels verantwoordelijk voor het beheer van bestaande relaties maar ook actief op het gebied van acquisitie en weet je nieuwe klanten aan je te binden. 

Wat is vereist?

Om deze vacature met succes in te vullen, is het belangrijk dat je bekend bent met de Duitse taal en cultuur, zodat je gemakkelijk de juiste wegen weet te bewandelen. Je krijgt de kans om de Duitse markt uit te bouwen, je moet er dus plezier aan beleven om te pionieren en nieuwe wegen te bewandelen. Om resultaten te boeken is het belangrijk dat je commercieel gedreven bent. Dit vraagt ook om een gedisciplineerde en gemotiveerde werkhouding. Om het product goed te leren kennen, ga je de eerste 3 maanden meedraaien in de productie.

Heb jij een afgeronde HBO opleiding en ben je op zoek naar een commerciële baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! 

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp