Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Inschrijven

Ben jij op zoek naar passend werk bij een van de vele mooie bedrijven die de Achterhoek rijk is? Schrijf je dan in bij Seesing Personeel. Wij hebben een continu aanbod van interessante, uitdagende vacatures bij mooie Achterhoekse bedrijven. 

Inschrijven kun je doen bij een van onze intercedenten. Zij staan elke dag van 8:30 tot 17:30 uur voor je klaar, zowel bij ons uitzendbureau in Lichtenvoorde (Rembrandtplein 8) als in Doetinchem (Havenstraat 1). Om er zeker van te zijn dat er iemand beschikbaar is, is het verstandig om vooraf een afspraak te maken (0544 -35 37 39). Een andere effectieve manier om je in te schrijven is door direct te solliciteren op de door jou gewenste vacature op onze website. De intercedent van de
betreffende sector zal dan contact met jou opnemen.

Ruim aanbod van vacatures in de Achterhoek

Ben jij iemand die op dit moment op zoek is naar een leuke baan in de Achterhoek, maar heb je die – om wat voor reden ook – nog niet gevonden? Dan ben je bij Seesing Personeel aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod van vacatures bij gerenommeerde bedrijven in de Achterhoek en in uiteenlopende sectoren. Samen met jou proberen we de sector(en) en bijbehorende vacatures te selecteren die passen bij jouw profiel. Daarbij geven we je allerhande sollicitatietips en stellen wij je voor bij het desbetreffende bedrijf. Hiermee is de eerste stap al gezet.

Bekijk hier al onze vacatures.

Aan het werk via Seesing Personeel

Het is dus vaak makkelijker om via ons aan passende een baan te komen dan wanneer je rechtstreeks solliciteert. Wil je dat wij ons netwerk voor jou benutten? Neem contact met ons op (via 0544 – 35 37 39 of info@seesingpersoneel.nl) of solliciteer op één van onze vele vacatures

Open sollicitatie

Zie je momenteel geen vacature op onze site die bij je past? Vul dan onderstaand formulier in voor een open sollicitatie. 

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.