Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Informatiebijeenkomst BBL-traject via Seesing Personeel

Seesing Personeel organiseert op dinsdag 23 april een informatiebijeenkomst over de mogelijkheden die er zijn om een BBL-traject (Beroepsbegeleidende Leerweg) via Seesing Personeel te volgen. Tijdens deze bijeenkomst willen we jou, evt. samen met een ouder/verzorger, informeren over hoe een BBL-proces in zijn werk gaat. De informatiebijeenkomst start om 16.30 uur in Grandcafé  Restaurant Groeskamp in Doetinchem. Na afloop (rond 18.00 uur) zijn jullie van harte welkom om mee te gaan naar de voetbalwedstrijd van De Graafschap tegen FC Emmen, een sleutelwedstrijd voor de Superboeren in de strijd tegen degradatie. Interesse? Meld je uiterlijk 16 april aan bij Opleidingscoördinator Caron Porskamp via (0544) 35 37 39 of caron@seesingpersoneel.nl.

Is een BBL-traject iets voor jou of jouw kind?

Ben jij of is jouw kind er klaar mee om hele dagen in de schoolbanken te zitten, maar heeft hij/zij wel interesse om een vak te leren? Dan is een BBL-traject via Seesing Personeel, waarbij leren en werken samen gaan, de perfecte oplossing! Wij bieden diverse (BBL-)opleidingen met bijbehorende werkplekken in de Transport, Logistiek, Techniek of Bouw. Wij zorgen voor een geschikte werkplek, betalen de opleidingskosten en je kind verdient al tijdens het traject geld. Seesing Personeel heeft al veel kandidaten succesvol begeleid naar een BBL-diploma. Onze opleidingscoördinator Caron Porskamp kent de vragen en onzekerheden en helpt je graag bij elke stap van het opleidingstraject. Wil je meer weten over een BBL-traject? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 23 april of neem contact op met Caron via (0544) 35 37 39 of caron@seesingpersoneel.nl.

Een BBL-kandidaat: iets voor uw bedrijf?

Seesing Personeel is al jaren actief op het gebied van BBL-opleidingen. Met name in de sectoren Transport en Logistiek hebben wij – samen met diverse ROC’s en onze opdrachtgevers – al meer dan 100 kandidaten naar een diploma mogen begeleiden. Momenteel zijn we weer actief met de werving van nieuwe BBL-kandidaten voor het komende schooljaar. Voor deze kandidaten willen wij graag het aantal beschikbare leerwerkbedrijven verder uitbreiden. Momenteel zijn we in de sector Transport & Logistiek in staat om BBL-kandidaten op te leiden tot Logistiek Medewerker, Vrachtwagenchauffeur, Logistiek Teamleider en Planner Wegtransport. Seesing Personeel betaalt de volledige opleiding van de BBL-kandidaten en verzorgt tevens een groot deel van de begeleiding. Bovendien ontzorgen wij onze kandidaten en opdrachtgevers op het gebied van de administratie en verloning. Wilt u eens met ons sparren om te achterhalen of BBL-leerlingen ook geschikt zijn voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met Pascalle Ressing via (0544) 35 37 39 of pascalle@seesingpersoneel.nl. Zij komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.