HomeIndustrie

Industrie vacatures

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN BAAN IN DE PRODUCTIE?

Voor vacatures in de sector industrie, zoals productiewerk, oproepkrachten, montagemedewerkers, voor zowel heren als damens, ben je bij Seesing Personeel in Lichtenvoorde of Doetinchem aan het juiste adres. Onderstaand lees je meer over de vacatures, werkgevers, locaties en zekerheid van werk die wij je kunnen bieden in de industriële sector.

TOENEMEND AANTAL OPDRACHTGEVERS IN DE INDUSTRIËLE SECTOR

Met veel van de opdrachtgevers die tegenwoordig productievacatures bij ons neerleggen doen wij wij al zaken. Dit gaat om bijvoorbeeld administratief/commerciële - en logistieke functies. 

UITEENLOPENDE PRODUCTIEVACATURES

De Industrie-unit voorziet niet alleen onze bestaande opdrachtgevers, maar ook andere productiebedrijven uit de Achterhoek. 

Heb jij ervaring als productiemedewerker en ben je op zoek naar werk? Dan is de kans groot dat wij je een passende baan kunnen bieden. Seesing Personeel heeft diverse mogelijkheden. We hebben uiteenlopende productie-opdrachten die vaak goed op elkaar aansluiten qua piekperiode, zodat je ook langdurig aan de slag kunt.

Je kennis en kansen vergroten? Volg een opleiding via Seesing Personeel

Ook op het gebied van opleidingen en cursussen staan wij achter onze uitzendkrachten. Seesing Personeel biedt namelijk meer dan werk alleen. Of het nu gaat om bijscholing voor vakkrachten, of een gerichte praktijkcursus voor nieuwkomers in deze sector. Denk hierbij aan cursussen op het gebied van timmeren (bouw en fabriek), metselen, voegen, stuken, tegelzetten, houtbewerking en montage. Ook voor een BBL-opleiding voor loodsmedewerkers of chauffeurs en heftruckcertificaten helpen wij je graag verder. In overleg bieden wij hiervoor mogelijkheden die zijn toegespitst op de basiskennis van onze flexkracht en de wensen van onze opdrachtgever.

Meer weten?

Ben je benieuwd geworden naar onze organisatie en vacatures, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!

 
 
masja-harbers

Masja Harbers

corien-haggeman

Corien Haggeman

Wil je ook aan de slag in de industriële sector?

Wij staan voor je klaar.

 
 
 
 
 • industrie

  “Het industrie-team van Seesing Personeel denkt met mij mee en dat voelt fijn.”

  “Het industrie-team van Seesing Personeel denkt met mij mee en dat voelt fijn.”

  Seesing Personeel Productiemedewerker

 • industrie_02

  "Ik zit niet graag stil, dankzij de dames van het industrie-team kan ik nu iedere dag aanpakken!"

  "Ik zit niet graag stil, dankzij de dames van het industrie-team kan ik nu iedere dag aanpakken!"

  Seesing Personeel Montagemedewerker

 
 
 
 
 
 
 

Seesing Personeel

Lichtenvoorde:
Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde

Doetinchem: 
Havenstraat 1
7005 AG Doetinchem

T 0544 35 37 39
F 0544 35 38 20

E info@seesingpersoneel.nl