Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Financieel & commercieel

Financiële en commerciële vacatures en banen in de Achterhoek

Ben je op zoek naar werk op financieel of commercieel gebied, bijvoorbeeld als commercieel medewerker binnen en/of buitendienst of financieel administrateur? Of ligt jouw hart meer in de richting van administratieve werkzaamheden, bijvoorbeeld in de functie van secretaresse of receptioniste? Bij Seesing Personeel hebben we voldoende mogelijkheden voor financiële, commerciële en administratieve mensen uit de Achterhoek. Kom gerust eens langs voor een gesprek op onze vestiging in Lichtenvoorde of Doetinchem en houd natuurlijk ook de vacatures op onze website in de gaten. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende baan.

Vacatures bij mooie Achterhoekse bedrijven

Wij zijn er trots op dat wij werkzaam mogen zijn voor een groot aantal bedrijven in de Achterhoek. Voor hen verzorgen wij de invulling van zeer uiteenlopende vacatures op financieel, commercieel en administratief gebied. Onze jarenlange ervaring, in combinatie met ons uitgebreide netwerk, maakt dat wij een breed aanbod hebben voor financiële en commerciële mensen in de Achterhoek. Ook als het gaat om interessante kantoorbanen, op elk niveau, ontwikkelen wij ons steeds meer als de uitzendspecialist binnen de Achterhoek.

Volg een opleiding via Seesing Personeel

Heb je wel ambities om te gaan werken in de commerciële, financiële of administratieve hoek, maar beschik je niet over de juiste opleiding of diploma’s? Wellicht heb je een aanvullende cursus of training nodig om geschikt te zijn voor een specifieke vacature? Bij Seesing Personeel bieden we meer dan werk alleen en ondersteunen we onze uitzendkrachten met diverse opleidingsmogelijkheden. We bespreken graag samen met jou wat je nodig hebt om optimaal te kunnen worden ingezet op de arbeidsmarkt.

Kans op vaste baan

Heb jij al werkervaring op financieel, administratief of commercieel gebied en ben je op zoek naar naar een vaste baan in een van deze sectoren? Ook dan is de kans groot dat wij jou bij Seesing Personeel van dienst kunnen zijn. We hebben voldoende interessante vacatures met volop mogelijkheden voor korte, maar ook langere periode bij onze opdrachtgevers in de Achterhoek.

Meer weten?

Heb je vragen over één van onze vacatures in de financiële, administratieve of commerciële sector? Of wil je met ons in gesprek over de opleidingsmogelijkheden die wij bieden? Bel ons dan gerust op 0544 – 35 37 39 of stuur een e-mail naar info@seesingpersoneel.nl. Wij helpen je graag verder.