Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Opleiden

Naast uitzenden, werving & selectie en detachering kunnen we bij Seesing Personeel ook het opleiden van personeel van opdrachtgevers verzorgen. Steeds meer bedrijven in de Achterhoek kiezen ervoor om het opleiden van hun medewerkers samen met Seesing Personeel te doen. Dat doen we zowel voor tijdelijke krachten als voor vast, eigen personeel van opdrachtgevers. 

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Seesing Personeel staat de mens centraal. Daarom bieden we meer dan werk alleen. Zo bieden we onze kandidaten verschillende opleidingsmogelijkheden. Dat doen we uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgevers voor wie zij aan de slag gaan. Zo bieden wij de mogelijkheid dat kandidaten een passende beroepsopleiding doorlopen via een BBL-traject in samenwerking met het Graafschap College. Ook helpen wij werkzoekenden door ze op te leiden en om te scholen voor de metaalbranche via het programma ‘Verder in techniek’. En via onze eigen Seesing Academy verzorgen we diverse trainingen en opleidingen voor werkzoekenden en voor personeel van onze Achterhoekse opdrachtgevers. Dus ook op het gebied van opleiden van personeel bent u bij Seesing Personeel aan het juiste adres. 

SEESING ACADEMY

De Seesing Academy is een unieke opleidingsdienst. Via deze academy bieden we - in samenwerking met diverse opleidingsinstituten - diverse gecombineerde trainingen voor het Achterhoekse bedrijfsleven aan. Met deze manier van scholing zorgen we voor betaalbare, praktische en effectieve instrumenten voor werkgevers om meer uit hun medewerkers (vast en flex) en daarmee hun bedrijf te halen. Vanwege de vele voordelen maken veel van onze opdrachtgevers graag gebruik van deze manier van opleiden. 

WIJ KENNEN DE KANDIDATEN

Inmiddels hebben al heel veel van onze flexwerkers in overleg met de opdrachtgever een passende cursus of opleiding via Seesing Personeel gevolgd. Groot voordeel is dat wij de kandidaten die bij ons staan ingeschreven goed kennen. We weten wat ze willen en kunnen, waar hun talenten liggen en welke ontwikkeling of opleiding ze nog nodig hebben om optimaal geschikt te zijn om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan. Met de opleidingsmogelijkheden via Seesing Personeel zorgen we ervoor dat kandidaten optimaal worden voorbereid om bij de opdrachtgever aan de slag te gaan. Dat doen we ook voor vast personeel, bijvoorbeeld als verdieping van je huidige kennis en vaardigheden gewenst is. Bijvoorbeeld omdat de opdrachtgever dat wil, of omdat de functie dat vraagt. Wat ook de aanleiding is; via Seesing Personeel heeft u als opdrachtgever keuze uit diverse opleidingsmogelijkheden. 

MEER INFO OVER OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN?

Meer weten over wat Seesing Personeel voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van opleiden van personeel? Neem dan gerust contact met ons op via 0544 – 35 37 39 of info@seesingpersoneel.nl. Wij verkennen graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.