Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

De zomer staat voor de deur!

De inzet van vakantiekrachten

In de zomerperiode en tijdens overige schoolvakanties kunt u gebruik maken van studenten en scholieren, ofwel onze ‘vakantiekrachten’. Niet alleen zijn vakantiekrachten enthousiast en flexibel, het is ook nog eens financieel aantrekkelijk voor u als werkgever. Er gelden echter wel bepaalde regels voor vakantiekrachten jonger dan 18 jaar. Het doel is om de veiligheid, gezondheid en het welzijn van vakantiekrachten te beschermen. Wij begeleiden u hier graag bij.

Kosten

Omdat u vakantiekrachten voor een kortere periode inleent, betaalt u een lagere kostprijs in vergelijking tot reguliere uitzendkrachten. Dit komt doordat de reserveringen in de vakantieperiode lager uitvallen. Dit levert u een fikse kostenbesparing op. Seesing Personeel helpt u bij het werven van uitstekende vakantiekrachten.

Het gemak van Seesing Personeel

Heeft u zelf al vakantiekrachten geworven, bijvoorbeeld de kinderen van uw eigen medewerkers? Dan kunnen wij nog altijd veel voor u betekenen. Wij kunnen voor u de administratie regelen, in de vorm van verloning. Zo ervaart u het gemak van Seesing Personeel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van vakantiekrachten bij Seesing Personeel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0544 - 35 37 39 of via info@seesingpersoneel.nl.