Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77
Winterswijk
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Betreft: aanbod voor metaalbewerkers!

Beste metaalbewerker,

Heb jij al wat vlieguren in de metaal op jouw naam staan en ben jij op zoek naar een uitdaging waarin jij je verder kunt ontwikkelen als vakman? Wij zijn op zoek naar CNC Kanters die direct op contract komen bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever produceert met name voor het midden en hoge segment en het onderscheidend vermogen zit in de kleine series die zij (kunnen) maken. Als operator krijg je dus veel te maken met het omstellen van de machine. Series bestaande uit enkele tientallen stuks zijn geen uitzondering. De kantbank waar jij op komt te werken is van Trumpf.

Wat mag je verwachten? Je mag een opdrachtgever verwachten die als primaire doel heeft dat jij als vakman lekker in je vel zit. De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal gesprekken en een rondleiding op het bedrijf. De functie is ter uitbreiding op de bestaande bezetting. Er wordt gewerkt in drie ploegen en na een succesvolle procedure kom jij zoals gezegd direct op contract bij het bedrijf.

Heb jij interesse in deze functie of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Northy Wiggers of Thom Hofland via 0544-353739 of reageer direct via onze site.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp