Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Calculator Infra

Seesing Personeel techniek
Lichtenvoorde
40 uur
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor een relatie van ons, waar een betrokken, enthousiaste en gezellige sfeer heerst, zoeken wij een calculator. In de functie van Calculator bestaat je werk uit het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van calculaties voor infrastructurele projecten. Daarvoor verzamel en beoordeel je alle relevante informatie, analyseer je de aard en omvang van de werkzaamheden en vraag je offertes aan bij derden. Je maakt onderdeel uit van aanbestedingsteams, overlegt en discussieert met projectleiders over de calculatie en uitvoering en bekijkt zo nodig de projectlocaties. Daarbij vragen we je, zeker bij EMVI aanbestedingen, te denken in kansen en mogelijkheden; wat is de klantvraag nu feitelijk? Ook het opstellen van projectfaseringen, planningen en inschrijfdocumenten behoort tot jouw taken. Je maakt onderdeel uit van het bedrijfsbureau, een ambitieuze club mensen die werkt aan interessante en uitdagende projecten.

Wat is vereist?

Ben je op zoek naar een team waarin een gezonde mate van stress normaal is, waar je volop bezig bent met calculaties, RAW, Stabu en UAVgc contracten? Werk je graag buiten de gebaande paden en denk je in creatieve, kwalitatief verzorgde oplossingen dan pak je deze kans. Lees snel verder.


We zoeken iemand met minimaal 3 jaar werkervaring als calculator in de GWW-branche. Kennis van en ervaring met samenwerkingsverbanden als ketenintegratie en bouwteam is een absolute pré. Je komt zelf met initiatieven en zorgt mede voor een competitieve inschrijving. Tot slot heb je minimaal een MBO+ / HBO werk- en denkniveau.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp