Lichtenvoorde en Doetinchem 0544 - 35 37 39
's-Heerenberg 0314 - 34 38 77

Bouwkundig Tekenaar

Seesing Personeel bouw
Varsseveld
40 uur
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wat doe je?

Voor een toonaangevend internationaal bedrijf op het gebied van projectontwikkeling en bouw zijn wij op zoek naar een Tekenaar.

Het bedrijf:
Het betreft een bedrijf dat actief is op vele terreinen in de bouwsector. De orderportefeuille is zeer gevarieerd: van woningbouw (appartementen en grondgebonden), utiliteit (gezondheidszorg, scholen, industrie etc.) tot renovatie en herstelprojecten en individuele woningbouw uit eigen ontwikkeling en in opdracht. De projecten worden veelal in projectteamverband uitgewerkt, waarbij de teamleden in grote mate zelfstandig opereren. Samen met de opdrachtgever zijn zij permanent op zoek naar huisvesting als een maatpak.

De functie:
Als zelfstandig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van tekenwerk en gerelateerde activiteiten, zoals het aansturen en controleren van tekenwerk door derden, dit ten behoeve van projecten op de Nederlandse en eventueel Duitse markt. Tevens wordt er 3D getekend waarbij de gegevens worden gebruikt voor o.a. BIM. Je maakt deel uit van het projectteam (projectleider, inkoper, tekenaar en uitvoerder) en rapporteert in hiërarchische zin aan de teamleider tekenkamer en functioneel aan de projectleider. Samen met je collega’s ga je voor het allerbeste resultaat.

Wat is vereist?

Je beschikt over een afgeronde HTS-bouwkunde opleiding of MTS met aanvullende opleiding c.q. enkele jaren relevante ervaring. Opleiding bij voorkeur in de constructieve richting. Je hebt als technisch tekenaar ervaring op het gebied van utiliteitsbouw en ervaring met geautomatiseerde systemen, bij voorkeur Allplan (Nemetschek). Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je bent gewend om zelfstandig te werken en je bent initiatiefrijk. Daarnaast ben je stressbestendig en beschik je over een flexibele instelling. Basiskennis van de Duitse taal is een pre.

Sollicitatieformulier

Voornaam is een verplicht veld.
Tussenvoegsel is een verplicht veld.
Achternaam is een verplicht veld.
E-mail adres is een verplicht veld.
Adres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
Motivatie is een verplicht veld.
C.V. is een verplicht veld.
Deel deze vacature
Mail Whatsapp