HomeBouw

Ben jij op zoek naar vacatures in de bouw?

Seesing Personeel heeft regelmatig interessante vacatures voor mensen in de bouw, in de breedste zin van het woord. Wil je graag aan de slag bij een bouw- of bouwgerelateerd bedrijf in de Achterhoek, dan ben je bij ons uitzendbureau in Lichtenvoorde of Doetinchem aan het juiste adres. Lees hieronder meer over de vacatures, werkgevers, locaties en opleidingsmogelijkheden die wij je kunnen bieden in de bouwsector.

Bekende, Achterhoekse bouwbedrijven

Ons bouwteam – bestaande uit Nardy en Lisan – beschikt over zeer ruime ervaring en een uitgebreid netwerk voor vacatures in de Achterhoekse bouwsector, zowel bouw als UTA-functies. Inmiddels mogen zij samenwerken met een zeer veel bouw- en bouwgerelateerde bedrijven en kunnen we stellen dat we zijn uitgegroeid tot dé bouw-uitzendspecialist in de regio.

Verloning volgens cao

Seesing Personeel verloont altijd, vanaf de eerste werkdag, volgens de cao van de inlener waar de flexkracht werkt. Voor de bouwsector geldt dat wij, naast de cao voor bouw & infra, ook bekend zijn met die van bijvoorbeeld de timmerindustrie, afbouw, schilders en meubelindustrie. Je kunt er dus vanuit gaan dat je via ons altijd krijgt waar je recht op hebt.

CAO voor de Bouw & Infra

Op basis van de cao voor Bouw & Infra is zelfs een speciaal ‘Bouwconvenant’ opgesteld, waarin is vastgesteld waar flexkrachten in de bouw – zowel vakkrachten als nieuwkomers – recht op hebben.

Het Bouwconvenant bestaat uit twee pakketten:

 • Bouwpakket
  Dit is van toepassing op nieuwkomers in de bouw. De flexkracht heeft een salaris dat gelijk is aan de CAO voor de Bouwnijverheid.

 • BouwVakpakket
  Dit is van toepassing op vakkrachten. Je bent een vakkracht als je:
  • binnen een periode van twee jaar minimaal 12 maanden als uitzendkracht/werknemer in de bouw hebt gewerkt, of
  • een in de Bouw CAO erkende vakopleiding volgt of hiervoor een vakdiploma hebt behaald.

Voor het BouwVakpakket gelden, naast het garantieloon volgens de Bouw CAO, diverse extra’s waaronder deelname aan het pensioenfonds bedrijfstak bouw (bpfBouw) en opbouw van roostervrije- en seniorendagen.

Ben jij, of ken jij iemand die, tegen goede voorwaarden, wil werken in een bouwgerelateerde functie in de regio Achterhoek? Bekijk dan direct ons uitgebreide aanbod van bouwvacatures.

Je kennis en kansen vergroten? Volg een opleiding via Seesing Personeel

bouwmensen gelderland oostOok op het gebied van opleidingen en cursussen staan wij achter onze uitzendkrachten. Seesing Personeel biedt namelijk meer dan werk alleen. Om onze mensen zo goed mogelijk te faciliteren voor wat betreft praktijkkennis, zijn wij een samenwerking aangegaan met Bouwmensen Gelderland Oost. Of het nu gaat om bijscholing voor vakkrachten, of een gerichte praktijkcursus voor nieuwkomers in deze sector. Denk hierbij aan cursussen op het gebied van timmeren (bouw en fabriek), metselen, voegen, stuken, tegelzetten, houtbewerking en montage. In overleg biedt Bouwmensen hiervoor mogelijkheden die zijn toegespitst op de basiskennis van onze flexkracht en de wensen van onze opdrachtgever.

Wil je dus werken in de bouw? Dan hebben wij de mogelijkheden

Via ons kun je vaak voor langere tijd aan de slag in de bouwsector. Of het nu als metselaar, timmermantegelzetterstukadoor, machinaal houtbewerker, hulpkracht, of als UTA-medewerker is, wij bieden je de mogelijkheden waar jij naar op zoek bent!

Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze organisatie, vacatures of opleidingsprogramma’s, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

VCU logo 1000x554px RGB 2.0

Deel dit artikel:

 
 

Nardy Kemperman

Lisan Pillen

Wil je ook aan de slag in de bouw?

Wij staan voor je klaar.

 
 
 
 
 • Bouw_Jos_Reukers_01

  “Dankzij de bouw pool van Seesing Personeel ben ik altijd verzekerd van werk in de bouw.”

  “Dankzij de bouw pool van Seesing Personeel ben ik altijd verzekerd van werk in de bouw.”

  Seesing Personeel Timmerman

 • Bouw_Jos_Visser_01

  “Het contact met Seesing Personeel ervaar ik als prima en zeer prettig.”

  “Het contact met Seesing Personeel ervaar ik als prima en zeer prettig.”

  Seesing Personeel Metselaar

 
 
 
 
 
 
 

Seesing Personeel

Lichtenvoorde:
Rembrandtplein 8
7131 EJ Lichtenvoorde

Doetinchem: 
Havenstraat 1
7005 AG Doetinchem

T 0544 35 37 39
F 0544 35 38 20

E info@seesingpersoneel.nl